Obavijesti

News

Komentari 25

Taksi rat: Vozaču Cammea prešao autom preko noge

Taksi rat: Vozaču Cammea prešao autom preko noge
3

Osječka policija je potvrdila kako se predsjednik Udruženja taksi prijevoznika Vladimir Vodopić zaletio taksijem na dvojicu vozača taksi Cammea

VIDEO

U ranim jutarnjim satima u petak sukobili su se osječki taksisti. Prema priopćenju iz nove osječke taksi službe, Cammeo Osijek, predsjednik Udruženja taksi prijevoznika Vladimir Vodopić zaletio se taksijem na dvojicu vozača Cammea, koji su stajali kraj svojih vozila. Jednoga je teško ozlijedio. Liječnici su ustvrdili da je vozaču Cammeo taksija Klaudiju Kleinu, ozlijeđena tetiva, koljeno i prsti na stopalu te će morati duže izbivati s posla. Iz Cammeo Osijeka najavljuju da će protiv Vladimira Vodopića podnijeti kaznenu prijavu i zahtijevati njegov otkaz. Policija je potvrdila da je Vodopić vozilom prešao preko stopala vozača iz konkurentske taksi tvrtke.
- Po primitku prijave krenuli smo u potragu za Vodopićem i uhitili ga. Nakon kriminalističke istrage pustili smo ga na slobodu, a izvješće smo poslali državnom odvjetništvu na daljnje postupanje - kažu u policiji dodajući da Vodopića terete za još dva slučaja vrijeđanja i šikaniranja kolega iz Cammea Osijek. Inače, Vodopić je bio najglasniji taksi veteran koji se suprotstavljao dolasku nove taksi službe u Osijek. Naplaćivao je 25 kuna polazak i sedam kuna za svaki prijeđeni kilometar. Nakon što se Cammeo Osijek pojavio na osječkim ulicama s promotivnom cijenom od 13 kuna za vožnju do pet kilometara, Vodopić i kolege taksi veterani spustili su cijenu svoje usluge na 12 kuna za vožnju do pet kilometara. Vodopić tvrdi da nije kriv, jer su vozači Cammeo Osijeka prepriječili prolaz cestom te se on svojim vozilom morao provlačiti između njih te je zato "retrovizorom zakačio jednoga od vozača".
- Nikoga nisam pregazio, uostalom imao sam u taksiju putnika iz Vinkovaca koji može o svemu posvjedočiti. Oni su kivni na mene zato što se građani više opredjeljuju za mene nego za njih i nastoje mi smještati gdje i kad mogu - priča Vodopić. Vladimir Minovski, direktor Cammeo Osijeka, smatra da je krajnje vrijeme upozoriti na prijetnje i ponašanje kolege iz druge tvrtke.
- Samo on pravi probleme, nitko drugi! Pazite, nismo više sigurni hoće li sljedeći put na nekoga od nas baciti bombu. Konkretno, da drugi naš vozač nije bio toliko priseban i povukao u posljednji trenutak ozlijeđenog, bilo bi svašta. Bojim se da Vodopić postaje svjestan da je izgubio utakmicu i da ne bježi od najprljavijih stvari da nešto ušićari. Međutim, time neće ništa dobiti, štoviše samo će izgubiti i ono malo putnika koje prevozi - priča Vladimir Minovski.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 25
VIDEO

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm
PROMJENA VREMENA NA PUTU

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm

Kiša je već zahvatila dijelove Visa, Korčule i Pelješca, kao i dio samog sjevera države. Brojni stanovnici Hrvatske koji Praznik rada provode u prirodi nadaju se kako će ih kiša izbjeći, barem još neko vrijeme...

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'
4.3 PO RICHTERU

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'

RAKOVICA - Odmah sam pregledao snimke nadzorne kamere s vikendice u Rakovici. Potres se jasno vidi. Prvo je jako udarilo, a onda se tlo kratko zatreslo. To je udaljeno samo 2 kilometra od epicentra, javio nam je čitatelj koji je poslao snimku potresa magnitude 4.3 po Richteru koji je u srijedu u 5.38 zatresao na granici s BiH, samo 15 kilometara od Slunja.
Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima
VELIKA PROGNOZA

Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima

Promjenljivo oblačno i nestabilno. Uz umjeren razvoj oblaka mjestimice kiša i pljuskovi s grmljavinom osobito poslijepodne i navečer. Ponegdje pljuskovi mogu biti jače izraženi, stoji u prognozi DHMZ-a za srijedu...