Obavijesti

News

Komentari 169

Taksi s ministricom lupio auto u kojem je bilo dijete pa otišao

Taksi s ministricom lupio auto u kojem je bilo dijete pa otišao
1

Vozač taksija udario je u parkirani automobil i oborio ženu koja je spremala dijete u automobil. Iz taksija je izašla Andrea Zlatar i odšetala kući, a taksist je pobjegao

VIDEO

Bračni par s malim djetetom stavljao je oko 14 sati stvari u svoj automobil koji je bio parkiran u zagrebačkoj ulici Nova Ves, kod kućnog broja 60. Majka je taman vezala dijete u sjedalicu na stražnjem sjedalu. U tom trenutku na njihov automobil naletio je srebrno-plavi Rover 75 s oznakama udruženja Radio taxi te je svom silinom udario u vrata parkiranog automobila, ispričao nam je čitatelj 24sata koji je sve vidio. 

Dodao je kako su vrata parkiranog automobila udarila majku te je ona od šoka sjela na cestu, a dijete je počelo plakati. Taksist se navodno zaustavio tek 50 metara dalje, a iz automobila je izašla ministrica kulture Andrea Zlatar koja se odmah udaljila s mjesta nesreće. Čitatelj nam je ispričao kako je taksist rekao drugom vozaču: "'Ajmo se dogovoriti", na što je ovaj inzistirao da se ipak pozove policija.

- Nakon što se mladi suprug okrenuo da vidi kako mu je žena, taksist je iskoristio priliku i pobjegao s mjesta nesreće. Skoro je izazvao još jednu nesreću jer je na križanju Sinkovićeve i ulice Medveščak, ignorirajući znak za obavezno skretanje udesno, projurio preko dvije trake te dviju tramvajskih pruga i pobjegao u smjeru sjevera - ispričao nam je svjedok.

Policija je potvrdila da je u 14 sati bila nesreća na Novoj Vesi u kojoj je sudjelovao taksist, koji se potom udaljio s mjesta nesreće. Ozlijeđenih nije bilo, nastala je samo materijalna šteta.

Ministrica Zlatar izjavila je za portal Index kako je vozač taksija samo retrovizorom udario drugi automobil te da je ona, nakon što je vidjela da se taksist i vozač dogovaraju, pješice produžila kući jer stanuje u blizini.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 169
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.