Obavijesti

News

Komentari 59

'Tata mi je doveo konje i kočiju na vjenčanje jer volim tradiciju'

'Tata mi je doveo konje i kočiju na vjenčanje jer volim tradiciju'
3

Kristina (29) i Dinko (33) sa svojim su se gostima u zapregama odvezli na vjenčanje. Nakon crkvenog obreda u Požegi, do sale u Zaboku u kojoj je bila fešta, išli su busom. Konji su Kristini bili iznenađenje od tate Gorana

VIDEO

Jako držim do tradicije i običaja. Iz tog razloga sam i inzistirala da se po mene dođe baš u Požegu iz koje potječem. Ništa drugo nije dolazilo u obzir. Tata je još samo malo podigao na viši nivo cijelu priču, rekla je Kristina Pilaš (29) koja dolazi iz Novog Sela, naselja u Požegi. U nedjelju se udala za svog Dinka (33) iz Gornje Stubice s kojim je već šest i pol godina. Njihovo je vjenčanje u Požegu vratilo onaj stari dašak tradicije.

Fotografije je objavio 034 portal.

Naime, par se zajedno sa svojim gostima odvezao na vjenčanje u zapregama. Čak 14 veličanstvenih kočija odvelo je mladence i 160 gostiju u crkvu. Konjima su se nakon obreda vratili do požeške Supernove te od tamo busom nastavili do sale u Zaboku gdje ih je čekao ostatak gostiju, njih još 70. 

- Konje i kočije je organizirao moj otac. U početku mi nije ništa htio reći, ali pred samo vjenčanje sam sve saznala. Unatoč tome, bila sam oduševljenja i jako sam ponosna zbog iznenađenja koje mi je pripremio za moj najsretniji dan - rekla je Kristina. Otkrila je da nikada, zapravo, nije tako zamišljala svoje vjenčanje, ali se ugodno iznenadila.

- Samo najvjerojatnije ne bismo uspjeli sve tako dobro organizirati kao moj otac, niti bi se možda upuštali u takvo što. Zato nisam ni zamišljali da ću na vjenčanju imati konje. Na kraju je super ispalo, i to ne samo za nas, već su oduševljeni bili svi gosti, ali i prolaznici - rekla je Kristina te se ovom prilikom i zahvalila tati Goranu na prelijepom iznenađenju. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 59
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)
Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'
SNIMKA IZ SPLITA

Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'

SPLIT- U Splitu je zbog nesuglasica u prometu u petak ujutro došlo do vrijađanja i psovanja, a potom i naguravanja i sukoba. Prema snimci portala Dalmacija Danas, u tučnjavi je sudjelovalo pet ljudi. - Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile! - govori muškarac na snimci. - Pusti ga, vidiš da je kreten - čuje se žena. Policijski službenici su četvero ljudi doveli u postaju, protiv svih idu prijave...