Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Tehnička vlada je Karamarka razriješila brojnih dužnosti

Karamarko je tako razriješen dužnosti predsjednika Savjeta za koordinaciju sigurnosno-obavještajnih agencija, člana Povjerenstva za raspolaganje nekretninama u vlasništvu RH,

Foto: Patrik Macek/PIXSELL
47 komentara

Tehnička vlada je na zatvorenoj sjednici u četvrtak razriješila Tomislava Karamarka niza dužnosti koje je obavljao kao prvi potpredsjednik Vlade, prije nego što je podnio ostavku na tu funkciju.

Karamarko je tako razriješen dužnosti predsjednika Savjeta za koordinaciju sigurnosno-obavještajnih agencija, člana Povjerenstva za raspolaganje nekretninama u vlasništvu RH, predsjednika Povjerenstva Vlade za upravljanje strateškim trgovačkim društvima, predsjednika Savjeta za suradnju s Međunarodnim kaznenim sudom i drugim međunarodnim sudovima, predsjednika Organizacijskog odbora Europskih sveučilišnih igara Zagreb - Rijeka 2016. godine, predsjednika Koordinacije za unutarnju politiku i upravljanje državnom imovinom te člana Kadrovske komisije Vlade, navodi se u priopćenju sa zatvorene sjednice Vlade.

Vlada je deklasificirala audio snimku, fonogram i zapisnik zatvorenog dijela sjednice koju je održala 8. lipnja 2016. u dijelu koji se odnosi na kadrovska pitanja, no u priopćenju se ne navodi na čiji je zahtjev to učinila.

Na zatvorenoj sjednici prihvaćena su i stajališta za sastanak Europskog vijeća 28. i 29. lipnja u Bruxellesu te za sastanke vijeća ministara.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message