News

Komentari 107

'Udarac je bio strašan': Jedan mrtav u sudaru kamiona i busa

'Udarac je bio strašan': Jedan mrtav u sudaru kamiona i busa

U nesreći je ozlijeđeno osam ljudi. Prevezli su ih u Novu Gradišku, ali još ne znaju o kakvim se ozljedama radi. Jedan od putnika rekao je da su stali zbog nesreće ispred autobusa, kad je kamion udario u njih

Jedan čovjek poginuo je u stravičnom sudaru s kamiona i autobusa u nedjelju oko 12.35 sati na autocesti A3, između čvorova Okučani i Novska, potvrdili su nam iz PU sisačko-moslavačke. Sudarili su se kamion makedonskih i autobus BiH registracija.

- Udarac je bio strašan. Stali smo zbog nesreće koja je bila ispred nas kad se kamion zabio u nas - rekao je jedan od putnika u autobusu. Nakon što se zabio u njih, kamion je završio u kanalu uz autocestu.

Policija je potvrdila kako je preminuo vozač kamiona.

POGLEDAJTE VIDEO

Kako se doznaje, ozlijeđeno je osam ljudi, a prevezli su ih u bolnicu u Novu Gradišku, no još ne znaju o kakvim se ozljedama radi. Najviše se radi o posjekotinama koje su zadobili od slomljenog stakla. 

- Izgleda strašno kaotično, stigli su policija i Hitna pomoć koji su pomagali ljudima - rekao nam je čitatelj koji je poslao fotografije s mjesta nereće.

Putnički autobus išao je iz Lopara za Frankfurt, a kako javlja naš reporter, na mjesto nesreće došao je drugi autobus koji će putnike prevesti dalje nakon što policija potvrdi identitet svih putnika.

 

Kako javlja HAK, zbog nesreće se vozi jednim trakom u smjeru Bregane, a zbog nesreće se stvorila kolona duga 4 kilometra.

U intervenciji su sudjelovali JVP Nova Gradiška i JVP Novska.

Uskoro više

Najčitaniji članci