News

Komentari 151

Kamion s migrantima prevrnuo se kod Okučana na A3, četvero mrtvih, jedan se bori za život

Kamion s migrantima prevrnuo se kod Okučana na A3, četvero mrtvih, jedan se bori za život

Dovezli su nam 11 ozlijeđenih, šest je teško ozlijeđeno. Jedan je životno ugrožen i na intenzivnoj je. Jednog hitno operiraju. Predstavili su se kao Sirijci, rekao je HRT Josip Kolodziej, ravnatelj OB Nova Gradiška

Četvero ljudi je poginulo, a desetak je ozlijeđeno u teškoj prometnoj nesreći na autocesti A3 Bregana-Lipovac kod Okučana oko 3 sata ujutro. 

Pogledajte video: Na A3 u kamionu poginuli migranti

Policija je dojavu dobila u 3.20 o slijetanju kamiona srbijanskih registracija na 150. kilometru autoceste u smjeru Zagreba. Kako neslužbeno doznajemo, u nesreći su stradali migranti. Kamion je prevozio sijeno, a još se utvrđuje kako su se u njemu našli migranti. 

POGLEDAJTE VIDEO: Uživo s mjesta nesreće 

U 4,10 sati, policija je privremeno zatvorila promet na sjevernoj kolničkoj traci autoceste u smjeru Zagreba. U 5.20 sati zatvoren je promet i na južnoj kolničkoj traci autoceste, zbog mogućnosti prilaza vozilima žurnih službi i pružanja pomoći ozlijeđenima koji su prevezeni u bolnice u Slavonskom Brodu i Novoj Gradiški. 

- Dovezeno je 11 ozlijeđenih osoba, šest ih ima teške tjelesne ozljede, jedan je životno ugrožen, nalazi se u jedinici intenzivnog liječenja, liječnici su stabilizirali njegovo stanje, a jedan je odvezen na hitan operativan zahvat koji traje. Po mojim informacijama, kako su se predstavili državljani su Sirije - rekao je za HRT Josip Kolodziej, ravnatelj OB Nova Gradiška

Uskoro više... 

Najčitaniji članci