News

Komentari 101

Cisternom udario u ogradu na A3: 'Nisam razmišljao o sebi'

Cisternom udario u ogradu na A3: 'Nisam razmišljao o sebi'

Vozač (32) iz BiH upravljao je kamionom hrvatskih registracija i udario u zaštitnu ogradu.  U nesreći nije došlo do rasipanja tereta, a nitko nije ni ozlijeđen, rekli su iz policije

Vozač kamiona cisterne zabio se u ponedjeljak navečer u zaštitnu ogradu na autocesti A3, ali u prometnoj nesreći nitko nije ozlijeđen, potvrdili su iz PU brodsko-posavske.

Kako se doznaje, oko 20.20 sati dobili su dojavu o prometnoj nesreći na sjevernoj kolničkoj traci kod Starog Petrovog Sela. Vozač (32) iz BiH upravljao je kamionom hrvatskih registracija i udario u zaštitnu ogradu. 

Vozač, još pod dojmom nesreće, rekao je da mu je pukla prednja lijeva guma.

- Počelo me vući ulijevo, prešao sam preko pretjecajnog traka i udario u srednju zaštitnu ogradu. Borio sam se s kamionom, sve sam snage upregnuo da ne prijeđem na suprotnu traku. Bio je lom, nisam razmišljao o sebi, jer sam na suprotnoj traci vidio vozila koja su brzo dolazila prema meni. Ujedno sam gledao da li ima netko iza mene da ga ne ugrozim - rekao je vozač, koji je zadobio lakšu ozljedu lijeve noge, dodavši da nije bilo nimalo lako boriti se teretom od 24 tone i kamionom.

U nesreći nije došlo do rasipanja tereta, a kamion je iz Tuzle vozio sodu za daljnju preradu.

Najčitaniji članci