Obavijesti

News

Komentari 63

Test: Otkrijte uhljeba u sebi, i zaposlite se u državnoj firmi!

Test: Otkrijte uhljeba u sebi, i  zaposlite se u državnoj firmi!
1

Otkrivamo kako se brzo obogatiti i živjeti lagodno. Ispunite naš test i otkrijte posjedujete li elementarne preduvjete ili vas može spasiti samo jedna stvar - putovnica...

VIDEO

Premda se činilo da je hrvatska uhljebnička flora i fauna detaljno ispitana te da u njoj nema novih oblika života, 24sata su otkrila Lovru Mateša, novi oblik egzistencije koji je bio član HDZ-a i SDP-a!

Svi misle da je to lako. Otprilike, kao kad gledate klizača na ledu koji radi dvostruki Axel ili Maradonu koji predribla pola suparničkog tima. No lako je samo gledati s tribina.

Probajte vi, naivčino, zaposliti cijelu obitelj u Holdingu! Ma samo rođenu strinu! Probajte progurati svojeg kuma kao stručnjaka za Hrvatske vode. Probajte se učlaniti u bilo koje dvije stranke, a kamoli u HDZ i SDP istodobno...

Hrvatska je lijepa, ali surova za opstanak. Divite li se i vi megauhljebu? Želite biti kao on? Imate li predispozicije?

Ispunite naš test i otkrijte posjedujete li elementarne preduvjete ili vas može spasiti samo jedna stvar - putovnica...

RIJEŠI KVIZ:

 

Udar na kadroviranje

U akciji uhljebljivanja bitno je izvesti prvi snažan udar: naći jakog kuma i kupiti ili krivotvoriti prvu svjedodžbu. Kasnije, ionako, nitko ništa ne pita.

Uhljeb - proizvod na kojem bi zarađivali milijune da ga izvozimo 

Starohrvatska riječ uhljeb prvi se put pojavljuje 2001. godine u definiciji Ureda za koordinaciju sustava procjene učinka propisa. U ženskom se rodu koristi oblik uhljebnica. Prema Rječniku hrvatskog jezika, uhljebiti znači dati nekome posao i omogućiti zaradu. Uhljebom se smatra čovjek koji prima plaću od države, a istodobno ne radi ništa.

Osim što pojedinac može biti uhljebljen, postoji čitav niz organizacija koje služe tome da se u njima uhljebite. U pravilu su to državne tvrtke, organizacije i ministarstva. Za uhljebljenje je uglavnom potrebno imati osobu koja se već uhljebila, takozvanu “Vezu”, koja vas može uvesti u magični sustav plaćenog nerada.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 63
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)
Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'
SNIMKA IZ SPLITA

Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'

SPLIT- U Splitu je zbog nesuglasica u prometu u petak ujutro došlo do vrijađanja i psovanja, a potom i naguravanja i sukoba. Prema snimci portala Dalmacija Danas, u tučnjavi je sudjelovalo pet ljudi. - Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile! - govori muškarac na snimci. - Pusti ga, vidiš da je kreten - čuje se žena. Policijski službenici su četvero ljudi doveli u postaju, protiv svih idu prijave...