Obavijesti

News

Komentari 19

Tetoviranje desni: Modni, ali i iznimno bolni hit za Senegalke

Tetoviranje desni: Modni, ali i iznimno bolni hit za Senegalke
1

Tattoo majstorica djevojkama na desni nanosi crni prah te ih bode iglicama. Taj zahvat jako boli, no djevojke se na njega odlučuju kako bi imale što ljepši osmjeh

VIDEO

Ženama u Senegalu tetoviraju zubno meso kako bi imale ljepši osmijeh. No cijeli taj 'zahvat' je vrlo bolan i dugotrajan. 

U videu koji se u kolovozu pojavio na YouTubeu može se vidjeti koliko tetoviranje desni boli. Marieme je djevojka koja se odlučila na 'zahvat'. Iako se bojala tetoviranja, odlučila se na to kako bi "bila još ljepša i atraktivnija muškarcima". Otišla je kod žene koja tetovira i to ne u salon već u vlastitom dvorištu. Zanat nije izučavala već ga je sama naučila. 

To ne radi zbog novca

- Ne radim to zbog novaca nego ljubavi. Svoje usluge naplaćujem nešto sitno. Tetoviranje me naučila majka. Tetoviranjem desni brinemo se za svoje zube. Naše desni nikad ne krvare. Imamo zdrave zube. Eliminira se sve što je štetno za usnu šupljinu i nikad nemamo loš zadah. Nisu zamjetne ako se ne smijete široko, ali svakako vaš osmijeh čini atraktivnijim - kaže tatoo majstorica. Dodaje i kako se sve manje žena odlučuje na tetoviranje desnih, ali da još ima zainteresiranih. 

- Zainteresirane su uglavnom mlađe žene koje traže muškarca. Tetovirane desni i srebrni zub, to je ono što je atraktivno. Žena ne bi trebala imati crvene desni. Njezine desni moraju biti tamne. Lijep osmijeh privlači muškarce. Lijep osmijeh i bijeli zubi - dodaje tatoo majstorica.

Na desne stavlja crni prah i bode ih iglicama

Za tetoviranje koristi crni prah koji je dobila spaljivanjem ulja i Shea maslaca. Tattoo majstorica je glavu Marieme stavila u svoje krilo, a onda joj je po desnima posula prah. Počela ju je bosti iglicama kako bi bolja bolje dospjela pod kožu. To se radi u slojevima. Marieme je tattoo majstorica trebala nanijeti sedam slojeva no već nakon prvog djevojka se požalila da je tetoviranje užasno boli. 

- Pomislila sam kako ću umrijeti, ali pokušala sam izdržati - rekla je Marieme. Na kraju je izdržala nanošenje samo četiri sloja. Kaže kako joj nije žao što je to učinila. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 19
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

Održali govore: Zoran Milanović pozdravio Plenkovića i čestitao svima u nabavci aviona Rafalea
VIDEO: STIGLO ŠEST BORBENIH AVIONA

Održali govore: Zoran Milanović pozdravio Plenkovića i čestitao svima u nabavci aviona Rafalea

Milanović je čestitao svima koji su sudjelovali u nabavi Rafalea. Podsjetio je na Rudolfa Perešina i ostale pilote koji su "dali čudo" u vremenima stvaranja države.
VIDEO Tragedija u Kaštelima: Poginula je bolesnom suprugu pred očima, vraćali se iz bolnice
OKLIZNULA SE

VIDEO Tragedija u Kaštelima: Poginula je bolesnom suprugu pred očima, vraćali se iz bolnice

Vještak Stanko Smodlaka  je potvrdio da je u nesreći smrtno stradala žena od udara vlaka koji se kretao iz Perkovića prema Solinu