Obavijesti

News

Komentari 13

Thompson časti: Na koncert uz antigenski test od 10 kuna

Thompson časti: Na koncert uz antigenski test od 10 kuna

SINJ Cijena ulaznice je 100 kuna, a oni koji nemaju COVID putovnice ili potvrdu da su preboljeli koronu, moći će na nekoliko punktova obaviti brzi antigenski test ili – ništa od koncerta.

Brzo antigensko testiranje za 10 kuna i tek onda na Thompsonov koncert. Tako su organizatori, a to je agencija BJM iz Sinja, omogućili svim zainteresiranima ulazak na stadion NK Junaka.

Pogledajte video

Pokretanje videa ...

Testiranje na uzorak sline VIDEO

Marko Perković Thompson završit će manifestaciju 'Didova stina' koja počinje u subotu u popodnevnim satima nastupima raznih KUD-ova. Cijena ulaznice je 100 kuna, a oni koji nemaju COVID putovnice ili potvrdu da su preboljeli koronu, moći će na nekoliko punktova obaviti brzi antigenski test ili – ništa od koncerta.

Potvrdio nam je to Denis Bobeta, dogradonačelnik grada Sinja i načelnik stožera Civilne zaštite.

- Obrt za organizaciju raznih manifestacija BMJ iz Sinja najavio je ovaj koncert. Stadion ima površinu od 33-34.000 četvornih metara, ali svi posjetitelji morat će sjediti. Predviđamo da bi moglo doći 4-5.000 ljudi, a najviše 6.000, tako da smo svima osigurali četiri četvorna metra prostora, kaže Bobeta.

Kaić: 'Javljaju nam da izvozimo koronu. Smjesta treba prekinuti partije i noćne klubove na obali'
Kaić: 'Javljaju nam da izvozimo koronu. Smjesta treba prekinuti partije i noćne klubove na obali'

On je u četvrtak bio i na sastanku na kojem su bili predstavnici MUP-a, Zavoda za javno zdravstvo i organizator događanja Marko Grčić. Riječ je o sinjskom sportašu, ragbijašu koji je na izborima bio na listi 'Mosta' i vlasnik je sinjske diskoteke 'Piccadilly'.

- Na tom sastanku odlučeno je da organizator mora osigurati i antigensko testiranje, pa je za to angažirana licencirana i registrirana firma koja obavlja brze antigenske testove. Cijena testa je inače 150 kuna ali su pristali na cijenu od 50 kuna. Organizator je onda kontaktirao Thompsonove menadžere koji su pristali sufinancirati troškove posjetiteljima, pa će za publiku cijena testa biti samo 10 kuna, rekao je Bobeta.

Tako će Thompson pridonijeti zdravlju Sinjana i sponzorirati im antigenske testove samo da bi si mogli priuštiti njegov koncert za koji se karte prodaju po cijeni od 100 kuna.