News

Komentari 124

TikTokom kruži navodni video kobnog spuštanja na Sljemenu

TikTokom kruži navodni video kobnog spuštanja na Sljemenu

Prema komentarima ispod snimke na društvenoj mreži čini se kako se jedan od njih četvorice hvali suludim pothvatom. U pozadini je montirana narodnjačka glazba

Na društvenoj mreži TikTok kruži navodna snimka jučerašnjeg incidenta na Sljemenu. Četvorica mladića su se na strunjačama spuštali niz Crvenu stazu na Sljemenu. 

U jednom trenutku su zbog velike brzine dvojica skočila sa stručnjake, dok su se druga dvojica nastavila nekontrolirano spuštati i strunjačom su udarili na prepreku. Iz Vinogradske bolnice izvijestili su kako jedan ima težu traumu kralježnice zbog čega je završio na operaciji, a drugi blaže kontuzije mozga. 

Na kratkoj snimci vide se kadrovi nekoliko mladića na narančastim zaštitnim strunjačama sa skijališta. 

Prema komentarima ispod snimke na društvenoj mreži čini se kako se jedan od njih četvorice hvali suludim pothvatom. U pozadini je montirana narodnjačka glazba. 

Iz HGSS-a su ranije priopćili kako su nešto prije ponoći na Božić dobili panični poziv upomoć, a da se zatim veza prekinula. Akcija je trajala nešto više od dva sata. 

- Kada smo shvatili da su oni uzeli jednu zaštitnu strunjaču na kojoj su se spustili niz zaleđenu stazu na udaljenosti od 200 metara, to bi moglo biti preko 80 kilometara na sat. Strunjača na ledu nema gotovo nikakvo trenje i to je strahovito velika brzina - rekao je jedan HGSS-ovac za RTL Danas

Našli su ih na ulazu u jedan šumarak kraj razvodnih ormara infrastrukture skijališta.

Najčitaniji članci