Obavijesti

News

Komentari 1

Tisuće pasa odsjelo u poznatim zagrebačkim hotelima: Dočekao ih je kraljevski tretman

Tisuće pasa odsjelo  u poznatim zagrebačkim hotelima: Dočekao ih je kraljevski tretman
9

Cijene noćenja u luksuznim zagrebačkim hotelima dodatno se naplaćuju za pse

VIDEO

Zbog Svjetske izložbe pasa na Zagrebačkom velesajmu koja traje sve do 28. travnja u hrvatsku je metropolu došlo čak 4.000 pasa iz cijelog svijeta, dok će na ovoj izložbi posjetitelji moći vidjeti čak 24.834 psa koji će se predstaviti u gotovo 400 različitih pasmina.

Zagrebačkim hotelima ovih dana odjekuje veseli lavež pasa, a u mnogima od njih psi imaju posebne tretmane - ili kako nam odgovaraju u hotelu Esplanade, ovi čupavi ljubimci imaju VID tretman (very important dog). 

- U hotelu trenutno boravi dosta gostiju koji su sa psima stigli na izložbu i pobrinuli smo se da njihovi ljubimci imaju kraljevski boravak kakvog i zaslužuje. Osim pisma dobrodošlice, u sobi ih očekuju ručno rađene grickalice, bočica najfinije vode te mekani jastuk za spavanje s potpisom poznatog hrvatskog branda Qushin. Pomno dizajnirani jastuci napravljeni su od najfinije mikrofibre za potpuno opuštanje i miran san, a svaki jastuk sa sobom nosi i simpatičnu poruku za vlasnika psa - otkriva za 24sata Sanda Sokol, glasnogovornica hotela Esplanade Zagreb.

Osim toga, jastuci su dostupni u nekoliko dimenzija ovisno o veličini psa te u dvije boje. 

Tu je još, otkriva nam, i pomno dizajnirani pseći jelovnik s poslugom u sobu kojeg potpisuju Esplanadini chefovi, a jela su pomno osmišljena i prilagođena prehrambenim potrebama ljubimca. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

Svjetska izložba pasa 00:54
VIDEO Počelo zagrijavanje za Svjetsku izložbu pasa: Već danas je tu 4.000 lajavaca!
VIDEO Počelo zagrijavanje za Svjetsku izložbu pasa: Već danas je tu 4.000 lajavaca!

Što psi jedu u hotelu?

- Vlasnici pasa za svoje ljubimce mogu odabrati jela poput svježe pripremljenog goveđeg buta s jajima i smeđom rižom, nasjeckane piletine s mrkvom i graškom ili mješavine povrća. Iako nismo imali nikakve posebne zahtjeve od vlasnika pasa koji su stigli u Zagreb na Svjetsku izložbu, na raspolaganju im je usluga conciergea za slučaj da im zatreba veterinarska stanica, prijedlog parkova za šetnju ili dućani za pseći shopping - navodi nam Sanda Sokol.

Cijena boravka za pse u Esplanadi iznosi 45 eura po noći.

U zagrebačkim hotelima u sklopu Maistre, Sheratonu, Westinu, Zonaru i Internationalu Zagreb, noćenje se po psu naplaćuje 30 eura, a upravo su im oni ovih dana vrlo važni gosti koje je u sobama dočekala posebna košara za spavanje zajedno sa zdjelicom za vodu i hranu.

- Kako bi ostali gosti hotela znali da se u sobi nalazi gost sa psom, zato smo osmislili posebne oznake koje se stavljaju na vrata. U našem hotelu Zonar psiće za dobrodošlicu dočeka poseban keksić, mala igračka, vrećica za izmet, uz naravno zdjelice za hranu i vodu kao i u svim našim hotelima - rekli su nam iz Maistre.

Psi iz inozemstva koji su stigli u Zagreb na izložbu ovih dana borave i u hotelu na zagrebačkom glavnom gradskom trgu. 

Kako doznajemo od menadžera hotela Dubrovnik Tomislava Kosira, ovih dana imaju dosta gostiju sa psima, za koje dodatno plaćaju noćenje u iznosu od 20 eura.

- Nije bilo posebnih želja od strane vlasnika pasa, a za sve pse nudimo dodatno hranu, vodu, jastuke za spavanje i igračke - kaže nam Kosir.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Uznemirujuće. Pijani i krvavi napali policajce u vrgoračkom fast foodu i prijetili im smrću...
PRISILNO IH PRIVELI

Uznemirujuće. Pijani i krvavi napali policajce u vrgoračkom fast foodu i prijetili im smrću...

Pijane žene odbile su zapovijed policajaca da prestanu sa razbijanjem te je jedna policajca uhvatila za košulju te ga počela udarati po tijelu nastojeći ga izbaciti iz objekta kada je ušao
Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)