Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

Tko stvara dječje trendove - mi ili oni?

Početak nove školske godine najbolje ocrtava trendove među djecom, a oni poput Frozena i Star Warsa već nekoliko godina vladaju policama. Ipak, upravo zbog ova dva trenda se pitamo zbog koga su postali popularni, zbog odraslih ili zbog djece

Foto: Konzum

Već 40 godina zaluđenost svijetom svemirskim borbama u Star Wars filmovima ne posustaje. Štoviše, obožavatelji filmova ponosno prenose znanja na svoje mlađe generacije pa danas i najmlađi znaju kultne rečenice iz ovih filmova. Zato i ne čudi što se i u ovogodišnjim dječjim kolekcijama za povratak u školu mogu pronaći razni proizvodi s temom Star Warsa, a ako je suditi po dosadašnjem interesu, ovaj trend nastavit će se i u mnogim godinama pred nama.

Foto: Konzum

Ako su Star Warsi jedan od primjera kako odrasli utječu na izbor mališana, Frozen najbolje pokazuje kako djeca utječu na odrasle. Iako je riječ o crtanom film, Frozen je svoje poklonike stekao i među starijim generacijama, a popularna pjesma iz filma „Puštam sve“ samo na hrvatskom jeziku pregledana je više od milijun puta. To dovoljno govori o popularnosti Else i Anne te objašnjava činjenicu da nas i nakon 5 godina ove dvije simpatične djevojke gledaju s mnogih dječjih majica, haljinica i torbi. I ove godine povratak u škole obilježit će likovi iz Frozena, a Konzum se posebno potrudio omogućiti široki izbor školskog asortimana na temu ovog popularnog crtića. U Konzumovoj ponudi može se pronaći školski asortiman s ostalim popularnim dječjim likovima poput Violette ili Carsa, a cijelu ponudu možete naručiti i online.
 

Tema: Promo sadržaj

Možda vas zanima i ovo:
Message