Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

To je prava ljubav: Da razveseli slijepu suprugu postao vizažist

Irska: Mona je gotovo slijepa i ne može se više sama našminkati. "Uskočio" je njezin suprug Des koji je završio tečaj za vizažista u lokalnoj trgovini s kozmetikom

BLIND OAP MAKEUP
Foto: Caters News
6 komentara

On voli svoju ženu već 56 godina i želi da se osjeća lijepom i sada kada gotovo da više ne može vidjeti. Mona Monahan (83) iz Irske je gotov slijepa i ne može se više sama šminkati. Zbog toga je bila nesretna jer se ranije sama gotovo svaki dan šminkala.

Njezin suprug Des Monahan (84) odlučio je uskočiti i barem malo razveseliti svoju suprugu. Otišao je u najbližu kozmetičku trgovinu i tamo je naučio kako se pravilo nanose puder, šminka i kako se šminkaju oči. U međuvremenu je postao pravi vizažist.

BLIND OAP MAKEUP | Autor: Caters News Foto: Caters News
- Koristi šminku i nanosi je jako dobro, tako dobro se nisam sama mogla našminkati. Imam problema s vidom i teško raspoznajem boje, ali znam da zahvaljujući Desu izvrsno izgledam. Za Desa je to sasvim normalna stvar, on bi za svoju suprugu napravio dolsovno sve. 

- Ne mislim da radim nešto posebnio, to što radim je sasvim normalno. Ako Mona nešto treba ili s njom nešto nije u redu, odmah ću razmisliti o tome kako da joj pomognem. Mi mislimo kao jedno - rekao je Des. 

U braku su dobili šestero djece i imaju troje unučadi, piše Mirror. 

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message