Obavijesti

News

Komentari 63

Točio benzin u pilu pa zapalio cigaretu, sada se bori za život

Točio benzin u pilu pa zapalio cigaretu, sada se bori za život
4

Muškarac (57) iz Gardinovca je točio benzin te nije dobro zavrnuo poklopac spremnika motorne pile. Zapalio je cigaretu te su se zapalile benzinske pare...

VIDEO

Začula sam strašno zapomaganje i odmah istrčala van. Muž Franjo me zvao imenom i kad sam dotrčala do vrta imala sam što vidjeti. Ležao je u jarku licem prema zemlji, na njega je bila nabacana zemlja, dimilo se, sin (25) je zbunjen hodao oko njega s njegovom majicom u rukama. Pila je bila malo dalje među drvenim kolcima, ništa mi nije bilo jasno u tom vikanju i dimu, ispričala nam je R. L. (45) iz Gardinovca, čijeg je supruga opekla vatra izazvana upaljenom cigaretom i parama benzina iz motorne pile. 

Franjo  Lovrenčić (57) opečen je po cijelom tijelu i u Traumatološkoj bolnici u Zagrebu bori se za život. 

U je utorak oko 14 sati, zajedno sa sinom, motornom pilom htio podrezati kolce za grašak, u vrtu iza kuće. Napunio je gorivom motornu pilu, nakon čega nije htjela upaliti jer nije dobro zatvorio spremnik. Muškarac se tijekom pokušaja paljenja polio gorivom po rukavima majice i od nervoze otišao upaliti cigaretu. Kad se sagnuo natrag da dohvati pilu, od žara cigarete planuli su plinovi s majice i nesretni čovjek se ubrzo našao u buktinji. 

Sin ga odbacio od pile i poklopio u jarak, strgnuo mu majicu i počeo na njega bacati zemlju. Ubrzo je stigla Hitna pomoć koja je Franju s teškim opekotinama prebacila u Županijsku bolnicu Čakovec, a odmah potom u Traumatološku kliniku u Zagrebu. 

Obitelj kaže da su im liječnici rekli da je Franjo u traumatološkoj komi i da se u srijedu ujutro još uvijek nalazi u istom stanju i bori za život. Ima opekotine trećeg stupnja po velikoj površini tijela. Franjo je, kako kaže supruga, tijekom dana konzumirao alkohol, a nedavno je operirao i kuk, tako da se i fizički otežano kretao. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 63
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.
Najveći dosje o Rafaleima: Ovo je cijela istina o zrakoplovima koje su Francuzi masno naplatili
ANALIZA EKSPERTA 24SATA

Najveći dosje o Rafaleima: Ovo je cijela istina o zrakoplovima koje su Francuzi masno naplatili

Plus+ Minimalan iznos za održavanje iznosi oko 75 milijuna eura ili šest milijuna eura po avionu. Godišnje. Dakle, samo za 12 Rafalea trebat će četiri puta više novca, nego na sve ostale avione i helikoptere u HRZ-u