News

Komentari 32

VIDEO Tomašević: Cijevi su stare i potrebna im je obnova. Stanje u prometu se sada stabilizira

VIDEO Tomašević: Cijevi su stare i potrebna im je obnova. Stanje u prometu se sada stabilizira

Promet će se normalizirati kroz još nekih sat vremena. Iako se radi o magistralnom cjevovodu napravit ćemo i internu istragu da se vide svi uzroci i da se isključi faktor ljudske greške, rekao je Tomašević

Rano jutros jedno od najprometnijih križanja u Zagrebu poplavilo se vodom zbog puknuća cjevovoda. Na križanju Držićeve i Branimirove kod autobusnog kolodvora nastalo je ogromno jezero zbog čega je na toj trasi zatvoren promet dok se ne otkloni voda sa ceste i sanira puknuće.

Na teren je izišao i zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević.

POGLEDAJTE VIDEO: Izjava Tomislava Tomaševića

- Dio korisnika je ostao bez vode u Radničkoj zbog radova. Situacija bi se trebala stabilizirati do kraja dana, a i tramvaji su polako opet krenuli voziti - rekao je Tomašević.

- Ovo je drugi magistralni cjevovod koji je puknuo u godini dana i to je također cijev iz 1962. godine kao i ona na Selskoj - dodao je Tomašević.

- Nadamo se da ćemo uskoro dobiti dodatan novac koji ćemo uložiti u obnovu vodovodne mreže. Nakon starog puknuća u Sellskoj povukli smo dodatna sredstva kako bi se riješio problem s vodoopskrbom - rekao je Tomašević.

- Promet će se normalizirati kroz još nekih sat vremena. Iako se radi o magistralnom cjevovodu napravit ćemo i internu istragu da se vide svi uzroci i da se isključi faktor ljudske greške - poručio je Tomašević.

Najčitaniji članci