News

Komentari 27

Tomašević s vatrogascima: 'Ovo vozilo je vrhunac kvalitete, a proizvedeno je baš u Zagrebu'

Tomašević s vatrogascima: 'Ovo vozilo je vrhunac kvalitete, a proizvedeno je baš u Zagrebu'

Ovo vozilo spasit će puno života i mijenjati naše vozilo koje je staro 17 godina. Proizvedeno je u Zagrebu i zaista se zahvaljujemo svima na pomoći i na realizaciji projekta, poručio je Jembrih

Zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević prisustvuje primopredaji specijalnog navalnog vatrogasnog vozila Javnoj vatrogasnoj postrojbi Grada Zagreba. 

PRATITE UŽIVO: 

- Ovo vozilo spasit će puno života i mijenjati naše vozilo koje je staro 17 godina. Proizvedeno je u Zagrebu i zaista se zahvaljujemo svima na pomoći i na realizaciji projekta. Ovo je vrlo lijepi i dragi božićni poklon nama, ali i građanima Zagreba - rekao je Siniša Jembrih

- Imali smo ovaj tjedan nekoliko požara od adventskih vijenaca. Uvijek nam je tužno kad obitelj ostane u adventsko doba bez stana i kuće zbog ukrasa. Vidjeli smo i niz požara uzrokovanih pirotehnikom, i mi i policija upozoravamo da se ne koriste - rekao je.

'Vozilo je vrhunac kvalitete, a proizvedeno je u Zagrebu' 

Tomašević je poručio da su zadovoljni što je Grad uspio financirati ovakvo vozilo. 

- To je bilo oko 4 milijuna kuna iz proračuna, zahvaljujem predsjednicima Vatrogasne zajednice. Ono što me posebno veseli je što ovaj novac ide u domaću proizvodnju. Ovakvo vozilo je vrhunac što se tiče kvalitete, a proizvedeno je u Zagrebu - rekao je gradonačelnik.

Pozvao je građane da se cijepe i koriste Covid potvrde. 

Što se tiče natječaja za stambeni smještaj obitelji koje su u potresu ostale bez svojih domova, Luka Korlaet je rekao kako je natječaj zatvoren te da će uskoro imati rezultati. Apliciralo je 56 ljudi. 

- Neki smještaj u hostelu Arena smatraju prihvatljivim i nisu aplicirali - rekao je Korlaet. 

Tomašević je rekao kako će se uskoro otvoriti novo skladište na Jakuševcu. 

- Uporabnu dozvolu i dozvolu za gospodarenje otpadom ćemo dobiti krajem idućeg tjedna. Ovo će odmah riješiti situaciju jer će se tamo moći skladištiti otpad - rekao je. 

Najčitaniji članci