Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
288 komentara

Tomašić: Sada im smetamo, idemo im onda smetati do kraja

Znamo što treba napraviti, znamo kako, pa idemo to i obaviti, poručila je u subotu predsjednica HSP-a dr. Ante Starčević i Ruža Tomašić karlovačkom članstvu stranke

Dominik Grgurić/PIXSELL
Foto: Dominik Grgurić/PIXSELL
288 komentara

Možda smo sada četvrta stranka, ali želim da po radu za boljitak građana budemo prvi. Želimo građanima najbolje, da žive u svojoj državi onako kako je dostojno čovjeka, ne želimo da napuštaju ovu državu jer je ona prekrasna i bez problema može hraniti osam milijuna ljudi. Imamo ljude u najplodnijoj regiji, a gladuju, u svijetu se tako nešto ne može dogoditi, samo kod nas da. Znamo što treba napraviti, znamo kako, pa idemo to i obaviti, poručila je u subotu predsjednica HSP-a dr. Ante Starčević i eurozastupnica Ruža Tomašić karlovačkom članstvu stranke. 

Okupljenima je kazala da se ne obaziru na napade na nju jer ih ona niti ne doživljava kao napade na sebe već kao napade na stranku. 

- Počeli smo nešto značiti, nekoga ugrožavamo i nekome smetamo, pa idemo im smetati do kraja, idemo im pokazati kako se istinski i pravaški ljubi Hrvatska - rekla je Ruža Tomašić.

Osvrnula se i na visoka primanja koje će dobivati kao zastupnica u EP i dodala kako joj se kolegica iz SDP-a, također eurozastupnica, žalila da ne zna kako će tamo plaćati stan, hranu i režije, a Milanović je unaprijed obećao pola njezinih primanja.

- Onaj tko me poznaje zna da sam i do sada davala, još uvijek školujem troje ljudi na fakultetu, a meni nisu nikakav rod, pomažem ljudima. Ne treba mi govoriti kome ću davati. Ali onaj koji daje nešto, pa se time hvali, on ne daje radi davanja nego da se hvali, mi dajemo ali šutimo o tome. Onaj gore sudit će svima nama jednako, a ja se bojim jedino njegovog suda - poručila je Tomašić. Obišla je još nekoliko mjesta u Karlovačkoj županiji, a pravaš Mihovil Stanišić darovao joj je naušnice s motivima Karlovca, piše KAportal

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message