Obavijesti

Promo sadržaj

Tommy je uručio čak pet Jeepova svojim kupcima

Tommy je uručio čak pet Jeepova svojim kupcima
2

Dobitnicima glavnih nagrada Tommyjeve nagradne igre „Izaberi pravi smjer" uručene su nagrade. Sudjelovalo je skoro 50.000 kupaca

Petero sretnika - Davor Dujmić iz Ičića, Tina Gulin iz Šibenika, Zdravko Manojlović iz Zadra, Frano Marelić iz Čare, Splićanka Danka Bučić voze se u luksuznim automobilima  Jeep Compass 1.4 T-Mair (140 KS) sport. Upravo oni dobitnici su glavnih nagrada Tommyjeve nagradne igre „Izaberi pravi smjer koja je trajala od 29. rujna do 02. prosinca 2018. Fond nagrada bio velik čak  950.000 kuna. 

- U Šibeniku živim blizu Tommy trgovine i stalno ondje kupujemo. Moja baka je cijelo vrijeme vjerovala da ću baš ja dobiti automobil. Presretna sam i ovo mi je najbolji rođendanski dar - rekla je Tina Gulin koja je jučer proslavila 24. rođendan. 

U nagradnoj igri je sudjelovalo skoro 50.000 kupaca. Osim automobila, bilo je i deset tjednih izvlačenja u kojima su se dijele potrošačke kartice. Svakog tjedna po pet najsretnijih kupaca osvojilo je po 1000 kuna na kartici, a 10 njih po 500 kuna na potrošačkoj kartici. 

Tommy je jedan od vodećih hrvatskih trgovačkih lanaca, najveća kompanija i najveći poslodavac u Dalmaciji i južnoj Hrvatskoj, a po ukupnom prihodu spada u hrvatski TOP 25, te spada u red 10 najvećih kompanija u privatnom vlasništvu. Trgovački lanac trenutno čini preko 200 prodajnih mjesta, u četiri prodajna formata, koja su rasprostranjena po cijeloj Hrvatskoj u nekoliko Županija, a s posebnom koncentracijom u četiri dalmatinske Županije. U Splitsko-dalmatinskoj županiji kao domicilnoj, Tommy je i službeno tržišni lider u maloprodaji, a tržišni udjeli i na ukupnom hrvatskom tržištu stalno rastu. Kupcima nudi povoljne prodajne cijene s naglaskom na povoljan omjer cijene i kvalitete proizvoda i usluga, a osim toga, tu si i stalne akcije koje ponudu čine još atraktivnijom i konkurentnijom.

- Naš je cilj zadovoljan i lojalan kupac koji u Tommyju kupuje povoljno, kvalitetno, ugodno, brzo i sigurno - naglašavaju iz Tommyja. U Tommyjevim prodavaonicama dnevno kupuje preko 250.000 lojalnih potrošača. 
 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje
PROMO

PPS Galeković – kružnim poslovanjem do prirodnih proizvoda za eko grijanje

Gala peleti i briketi ekološka su rješenja za grijanje koja objedinjuju visoku učinkovitost, financijsku dostupnost te praktičnost za svakodnevnu uporabu. Cijeli proces proizvodnje Gala peleta je automatiziran

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?
sadržaj donosi petrol

Pobjedničke strategije i izazovi za tvrtke: Kako zadržati kvalitetne radnike?

Suočeni s intenzivnom konkurencijom na tržištu rada, poslodavci se nalaze pred jednim od najvećih izazova: kako privući i zadržati kvalitetne radnike?
King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju
PROMO

King Cross kreće u sveobuhvatnu rekonstrukciju

Zagrebački shopping centar ostat će otvoren tijekom izvođenja radova čiji je završetak planiran za jesen 2025.