Obavijesti

News

Top 5 savjeta za uspješnu prodaju

Top 5 savjeta za uspješnu prodaju
4

Stvari koje ti više ne trebaju, na Njuškalu lako možeš prodati i priuštiti si neka nova zadovoljstva.

Stvari koje ti više ne trebaju, na Njuškalu lako možeš prodati i priuštiti si neka nova zadovoljstva. Kako bismo ti olakšali pronalazak kupaca, pripremili smo nekoliko mudrih savjeta za tvoju prodaju na Njuškalu. Odluči što želiš prodati i imaj na umu sljedeće: 

1.  Smještaj u kategoriji – kupci najčešće pretražuju oglase po oglasnim kategorijama, stoga oglas smjesti u odgovarajuću kategoriju. Jednostavno potraži slične stvari na Njuškalu i vidi gdje su smještene. I bez brige, ako si u nedoumici, uvijek možeš kontaktirati Njuškalovu službu za korisnike. 

2.  Određivanje cijene – prije prodavanja svojih stvari odredi njihovi cijenu, pomoću Njuškalove tražilice. Usporedi postojeće ponude i doći ćeš do realnih cijena onoga što prodaješ. Ako je tvoja cijena previsoka i znatno odskače od sličnih predmeta u kategoriji, teže ćeš ostvariti prodaju. Opet, ako je preniska, promaknut će ti zarada.

3. Opis stvari – jednostavno, opiši ono što prodaješ i pazi da ne zamaraš čitatelja sa svojim tekstom. Naš je savjet da se potrudiš opis učiniti jasnim i preciznim. Tako će tvoj oglas kupcima postati zanimljiviji, jer će s lakoćom čitati ono što je napisano. 

4.  Fotografije oglasa – oglasi s fotografijama dobivaju više upita i samim time brže pronalaze kupca. Očekivano, jer ako postaviš fotografiju unutar oglasa, uštedjet ćeš svom kupcu vrijeme te olakšati i ubrzati proces odluke na kupnju. 

5.  Isticanje oglasa – ako si u žurbi i želiš brže pronaći kupca ili ako se jednostavno voliš isticati, onda su za tebe Njuškalove istaknute oglasne pozicije. One će tvoj oglas učiniti vidljivijim te će lakše „upasti u oko“ tvojim potencijalnim kupcima.

Kako bi se bolje snašao, saznaj više ovdje.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku
UŽAS U MEKSIKU

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku

Državno odvjetništvo meksičke savezne države Baje Californije navelo je da će forenzičari analizirati tijela kako bi se utvrdilo radi li se o nestaloj braći.

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić
POLICIJA OBJAVILA

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić

Sin (28) je oštrim predmetnom zadao više ubodnih rana 68-godišnjakinjoj majci...
Ovo je muškarac osumnjičen za ubojstvo u Zagrebu: Izbo majku pa otišao u kafić i čekao policiju
FOTOGRAFIJA PRIVOĐENJA

Ovo je muškarac osumnjičen za ubojstvo u Zagrebu: Izbo majku pa otišao u kafić i čekao policiju

Zagrebačka policija izvijestila je o detaljima teškog ubojstva na Črnomercu