Obavijesti

Promo sadržaj

Top radijski trenuci: U programu doznao da je dobio sina

Top radijski trenuci: U programu doznao da je dobio sina
2

Ekipa s Radio Dalmacije slavi ulazak u najbolje godine na najbolji način – sa svojim slušateljima! Za 25. rođendan dijele 25 tisuća kuna. Sretnim dobitnicima prvi će čestitati omiljeni voditelji koji su nam otkrili tajnu zašto je Radio Dalmacija tako posebna. U jednom se slažu svi, jer ima dušu

I prije torte, ekipa s daleko najslušanijeg radija u Dalmaciji krenula je u akciju darivanja. Jutros je Edita Lučić Jelić objavila da počinje Poziv koji se ne propušta. Onima koji najbrže reagiraju na znak i pošalju SMS uskoro će zazvoniti mobitel i čut će dobro poznati glas nekog od voditelja. Ako budu znali zadnje tri pjesme koje su svirale, dobit će na račun 2 500 kuna.

Planirali su na Radio Dalmaciji i puno veću rođendansku feštu, ali godina je takva kakva je. Nema veze, kaže Edita, jer na radiju zabave nikad ne nedostaje. I to joj vjerujemo, jer upravo je ona zvijezda jednog od njihovih hit videa.

Ovaj video na TikToku moja je 14-godišnja kćer komentirala riječima: 'Mama, ludilo ti je onaj duet!' Neću lagat, trebale su mi dvi minute da skužim o kakvom duetu priča“, prisjeća se uz osmijeh Edita.

Veza voditelja i slušatelja danas je još čvršća jer odavno voditelji nisu samo „glasovi iza mikrofona“ već i dobro poznata lica koja pratimo i na popularnim društvenim mrežama Radio Dalmacije. Ipak, ništa ne može zamijeniti čari radijskog programa uživo, nema glume ni ponavljanja, tada se događa život i brojni trenuci koji se pamte.

Jedna od luđih stvari koje su mi se dogodile u zadnje vrime je da sam sazna da sam posta ćaća po drugi put usrid programa uživo. Odma su mi svi s radija doletili u studio, a nakon čestitanja i kratkog feštanja izbacili su me i poslali doma. Kolega Joško Bonaći je uskočija i objasnija slušateljima da ćaća mora feštat. To je priča koju će i moj sin Duje sigurno prepričavat. Sa slušateljima se sve dijeli“, kaže Siniša Garbin.

Ne samo da sve dijele već ponekad omoguće nemoguće. Nedavno su dijelili karte za rasprodanu utakmicu, a među sretnim dobitnicima bio je i mladić koji ih je nazvao čim je čuo za nagradu jer je shvatio da za vrijeme utakmice treba raditi u kafiću. Na scenu je stupila Ines Nosić, u programu uživo nazvala njegovog šefa i objasnila mu kako stoje stvari. Tako je slušatelj dobio karte za utakmicu, ali i slobodan dan.

U jednom trenutku sam pomislila da će još dobiti i povišicu. Zbog ovakvih trenutaka malo je reć' da guštam na Radio Dalmaciji“, priča Ines.

Uz nju, Edita, Paola, Joško, Siniša, Ivan, Ivo, Petra i Anamarija čine ludilo ekipu bez koje mnogi od nas ne mogu zamisliti dan. U slavljeničkom tjednu najavljuju još više dobre zabave, uz, kao i obično, najbolju glazbu.

Pozivaju te da im se pridružiš gdje god ti odgovara jer oni su danas svugdje. Osim na radiju, možeš ih slušati preko streama, ali i putem mobilne aplikacije. Najbolje trenutke možeš pratiti i na njihovim društvenim mrežama, a recimo i to da su na TikToku, mreži koju obožavaju mladi, najjači dalmatinski medij. Očito su u njihovom slučaju godine samo broj.

Sretan rođendan Radio Dalmaciji!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta
Mjesečni horoskop za svibanj: Djevicu čeka ljubav, Lava prekid
ZA SVAKI ZNAK ZODIJAKA

Mjesečni horoskop za svibanj: Djevicu čeka ljubav, Lava prekid

Jake pozicije Venere u Biku i Marsa u Ovnu snažan su poticaj za ostvarenje poslovnih, ali i ljubavnih želja. Donosimo što vas čeka, ocjene mjeseca i najbolje datume