Obavijesti

News

Komentari 68

Tragedija: Karlo (9) je istrčao po loptu, udario ga automobil

Tragedija: Karlo (9) je istrčao po loptu, udario ga  automobil
1

Županja: Karlo Lešić (9) igrao je nogomet s prijateljima u dvorištu. Istrčao je po loptu. Udario ga je auto. Karlovi školski prijatelji su neutješni. Plaču i zovu ga...

VIDEO

Prijatelju! Prijatelju! Učenik prvog razreda Osnovne škole Josipa Kozarca iz Županje u ponedjeljak je svakih 15 minuta napuštao učionicu i uplakan dolazio pred fotografiju tragično stradaloga Karla Lešića (9).

Dječak, shrvan od boli, samo je govorio: “Prijatelju, volim te, prijatelju”, prekrižio se i u suzama vraćao u razred.

- Zajedno smo od druge godine života. Da sam u nedjelju bio s njim, spasio bih ga - plačući nam je ispričao dječak koji se nikako nije mogao pomiriti s prijateljevom tragičnom smrću.

Ispred škole je podignuta crna zastava u znak žalosti zbog tragedije koja je potresla Županju. Maleni Karlo poginuo je u nedjelju poslijepodne igrajući se s prijateljima u dvorištu kuće u županjskoj ulici Šantava.

Preminuo je na mjestu

Tijekom igre istrčao je za loptom, koja im je iz dvorišta pobjegla na cestu. Stradao je pod kotačima automobila koji 52-godišnji Županjac nije uspio na vrijeme zaustaviti. Policija je u ponedjeljak šturo izvijestila da je u prometnoj nesreći u Ulici baruna Trenka oko 15.30 život izgubio 9-godišnjak. Od posljedica udara dječak je preminuo na mjestu. Vozač automobila nije bio pod utjecajem alkohola, navela je policija u svom priopćenju.

Majka mladića koji se u nedjelju krizmao i kod kojeg je bio Karlo ispričala nam je da je dječak, istrčavajući iz dvorišta kuće u kojoj je bilo pedesetak ljudi, zastao i propustio jedan auto.

- Kad je taj auto prošao, zaletio se po loptu, ali naišao je drugi i udario ga. Strašno! Dokad će se ovdje događati ovakve nesreće?! - još u šoku pričala je žena.

Poginuli mladići: Županjci pamte tragediju na istom mjestu

Naime, Karlo je poginuo točno na mjestu na kojem je prije četiri godine krenula najtužnija povorka koju Županja pamti. Tad su u teškoj prometnoj nesreći poginula tri mlada županjska konjogojca, koji su bili susjedi i najbolji prijatelji. Njihov put do županjskoga groblja svetog Jurja, koji je počeo baš na mjestu Karlove pogibije, pratili su tiho svirane šokačke pjesme i nemirno rzanje konja koji su vukli zaprege s lijesovima. Jedan od tada poginulih mladića je bratić majke stradaloga Karla.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 68
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)
Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'
SNIMKA IZ SPLITA

Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'

SPLIT- U Splitu je zbog nesuglasica u prometu u petak ujutro došlo do vrijađanja i psovanja, a potom i naguravanja i sukoba. Prema snimci portala Dalmacija Danas, u tučnjavi je sudjelovalo pet ljudi. - Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile! - govori muškarac na snimci. - Pusti ga, vidiš da je kreten - čuje se žena. Policijski službenici su četvero ljudi doveli u postaju, protiv svih idu prijave...