Obavijesti

News

Komentari 33

Tragedija na Krku: 'Pred nama se pojavio bljesak, sve je bilo brzo. Ja sam još i dobro prošao'

Tragedija na Krku: 'Pred nama se pojavio bljesak, sve je bilo brzo. Ja sam još i dobro prošao'
3

Vozač Fiata u subotu je u jednom trenu skrenuo u suprotni smjer i sudario se s Volkswagenom na cesti između Malinske i Krka. U sudaru se zapalio Fiat u kojem je poginulo dvoje ljudi

VIDEO

Ne sjećam se tih nekoliko trenutaka samog sudara, sve mi je još u magli. Tu noć vozili smo se prema prijatelju u Bašku, gdje smo trebali prespavati. Sjećam se samo kako se pred nama najednom pojavio bljesak svjetala i sve se odvilo vrlo brzo, u stotinki sekunde. Ja sam sav polomljen, imam ozljede desne ruke, bedrene kosti, lijeve noge, ali to je sve rješivo i u odnosu na druge dobro sam prošao. Ne mogu vam reći ni kako se trenutno osjećam, nije mi još sve leglo, želim samo da se svi oporavimo, priča nam teško ozlijeđeni mladić (23) koji se oporavlja na Zavodu za traumatologiju KBC-a Sušak.

Njegov prijatelj iz djetinjstva, koji je bio za volanom Volkswagena, te suputnik iz Fiata, koji je od siline udarca ispao iz gorućeg automobila u kojem su mu poginula dvojica prijatelja,  i dalje su kritično zbog teških ozljeda koje su zadobili u teškoj nesreći u subotu oko 23 sata.

- Nakon što su podvrgnuti kirurškim zahvatima, a radi se o traumatskim ozljedama glave i abdomena te kod jednog pacijenta i neurokirurškog zahvata, obojica pacijenata i dalje se nalaze na jedinici intenzivnog liječenja i kod njih se provode sve mjere intenzivnog liječenja u punom opsegu te su i dalje u životnoj opasnosti - doznajemo iz riječkog KBC-a. 

Nažalost, vozač Fiata i još jedan suputnik u tragičnoj nesreći izgubili su život.

- Preminuli i teško ozlijeđeni iz Fiata naši su djelatnici. Na Krk su došli iz BiH i bili su zaposleni kao skladišni radnici. Pokojnom smo baš nedavno obnovili ugovor, a ozlijeđeni je kod nas godinu dana. Obojica su uistinu dobri i korektni ljudi, savjesni radnici. Nemam riječi, tragedija. Naša sućut obiteljima poginulih - uputio je izraz sućuti Ivica Šakić, direktor tvrtke Šoto Vento, tj. salona keramike i prodaje građevinskih materijala na Krku.

Dvoje poginulo u požaru auta: 'Prizor je bio šokantan, rezali smo lim da spasimo ozlijeđene'
Dvoje poginulo u požaru auta: 'Prizor je bio šokantan, rezali smo lim da spasimo ozlijeđene'

Do nesreće je došlo kad je vozač Fiata, riječkih registracija, krećući se u smjeru grada Krka prešao na lijevi kolnički trak i izravno se sudario s Volkswagenom riječkih registracija kojim je upravljao 22-godišnjak, koji se vozio iz smjera Krka prema Malinskoj.

Uslijed sudara Fiat se zapalio i u njemu su smrtno stradale dvije osobe, a jedan putnik je ozlijeđen, dok su u Volkswagenu teško ozlijeđeni vozač i suputnik. 

- Tijela stradalih još se nalaze na Zavodu za sudsku medicinu i kriminalistiku Medicinskog fakulteta u Rijeci radi provedbe obdukcije i utvrđivanja identiteta osoba - potvrđuju iz zavoda. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 33
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.