News

Komentari 2

Tragična priča: Nakon što je izgubio troje djece, Peteu je dijagnosticirana teška bolest

Tragična priča: Nakon što je izgubio troje djece, Peteu je dijagnosticirana teška bolest

Pete je nakon gubitka troje djece saznao da ima tešku autoimunu bolest lupus zbog koje su mu počeli otkazivati organi. Njegova supruga Kelly pokušava skupiti novac za specijalista za lupus koji im je posljednja nada

Otac četvero djece Pete Mitchell nakon gubitka trećeg djeteta saznao je da ima tešku autoimunu bolest lupus. Njegova supruga unatoč tome kaže da ne odustaju iako su liječnici Peteu rekli da mu organi zbog bolesti počinju otkazivati, prenosi Daily Star.

Prije nego što je Peteu dijagnosticirana bolest izgubili su troje djece. Pete se trenutno nalazi na liječenju u Royal Stoke sveučilišnoj bolnici, oštečena su mu pluća i otkazuju mu bubrezi.

Pete je u bolnici već 18 mjeseci i od tada nije vidio svoju djecu, dvogodišnjeg Arthura, devetogodišnju Faye, dvanaestogodišnjeg Alfieja i petnaestogodišnjeg Harveyja. 

- Bolest mu postepeno uništava tijelo i liječnici više ne znaju kako bi mu pomogli - rekla je Peteova supruga Kelly.

- Nakon što smo izgubili troje djece u prosincu 2019. rodio se Arthur, a Pete ga ne može gledati kako odrasta jer je većinu njegovog života proveo u bolnici - kaže Kelly.

Kelly može doći u posjetu suprugu samo jednom dnevno i to na svega sat vremena.

Jedina nada im je da Petea pošalju na liječenje specijalistu za lupus i sada pokušavaju prikupiti 15 tisuća funti koliko je potrebno za njegovo liječenje.

Kelly se nada da će ga uspjeti prebaciti u centar za liječenje lupusa u Londonu.

Najčitaniji članci