Obavijesti

News

Komentari 487

Traže misterioznog svećenika: Spasio ju je iz nesreće i nestao

Traže misterioznog svećenika: Spasio ju je iz nesreće i nestao
7

SAD: Katie (19) vatrogasci nisu mogli izvući iz olupine. Počela je gubiti svijest. Molila je spasioce da se pomole s njom. Odjednom se stvorio nepoznati svećenik...

VIDEO

Studentica iz SAD-a, Katie Lentz (19) se prije tjedan dana vraćala od kuće svojih roditelja u Jefferson City gdje stažira. Odjednom se u njezin Mercedes zabilo drugo vozilo za čijim je volanom bio pijani vozač. Ostala je zarobljena. Katie je u nesreći slomljeno nekoliko kostiju, napukla joj je slezena i ozlijeđena joj je jetra. 

Uskoro su stigli spasioci, ali je Mercedes bio toliko uništen, da su se vatrogasci sat i pol borili da je izvuku van. Katie je počela gubiti svijest.

Na mjestu sudara bilo je puno spasioca i sve su to lokalni stanovnici. No, nitko od njih nije prepoznao svećenika i to je čudno

Katie je spasioce zamolila da se pomole s njom. Odjednom se na mjestu nesreće pojavio svećenik. Blagoslovio je Katie i spasitelje. Nekoliko trenutaka kasnije, uspjeli su izvući djevojku iz olupine i stabilizirati je. Stavili su je u vozilo hitne i otpremili je u bolnicu. 

Htjeli mu zahvaliti, a on - nestao

Spasioci su potom htjeli zahvaliti svećeniku, no njega više nije bilo. Od tada ga traže. Vatrogasci koji su ga vidjeli kažu da je svećenik u 50-tim ili 60-tim godinama te da je nosio crne hlače i crnu košulju s crnim ovratnikom.

- Na mjestu sudara bilo je puno spasioca i sve su to lokalni stanovnici. No, nitko od njih nije prepoznao svećenika i to je malo čudno. Čini se kao da se pojavio od nikuda - ispričao je Raymond Reed šef vatrogasaca. 

Je li riječ o duhu oca Pija?

Budući da svećenika još nitko nije pronašao i nitko ne zna tko je on, te ga nema niti na jednoj od fotografija nesreće, počelo se spekulirati da je možda riječ o duhu oca Pija. 

Neki od očevidaca kazali su da je svećenik imao bradu, strani naglasak te da je u ruci imao staru drvenu krunicu.

Otac Pio je 2002. proglašen svetim, a neka istraživanja su pokazala da se ljudi više mole njemu nego Isusu i Djevici Mariji. Poznat je po stigmama koje je dobio 1911. godine, a vjeruje se da je imao i sposobnost bilokacije.

Svećenikov duh luta autocestom?

No, spominje se i svećenik Toribio Romo González koji je ubijen u Meksiku. Kruže priče kako njegov duh luta autocestama i ljudima daje vodu, hranu i pomaže im ako se izgube, piše Daily Mail.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 487
VIDEO

'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'
FELJTON: ČERNOBIL, 6. DIO

'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'

Kada se vijest o černobilskoj katastrofi pojavila na našim prostorima svi su se pitali koliko je zračenje i nikome nije bilo svejedno. Krak radioaktivnog oblaka išao je prema Hrvatskoj...

Planirate roštilj za Praznik rada? Evo kakvo vrijeme će biti
PRIPREMITE KABANICE

Planirate roštilj za Praznik rada? Evo kakvo vrijeme će biti

U srijedu će biti sunčano, no postupno će rasti naoblaka te će u drugom dijelu dana mjestimično pasti kiša s grmljavinom...
Stjepan (26) otišao na trening pa  misteriozno nestao. Obitelj je očajna: 'Nema ga od petka...'
JESTE LI GA VIDJELI?

Stjepan (26) otišao na trening pa misteriozno nestao. Obitelj je očajna: 'Nema ga od petka...'

Stjepanu Posavcu se svaki trag gubi od petka kad se udaljio s adrese prebivališta. Visoke je oko 185 centimetara i sportske je građe