Obavijesti

News

Komentari 82

Tražio prenoćište: Susjed im je doslovce izmasakrirao sina (4)

Tražio prenoćište: Susjed im je doslovce izmasakrirao sina (4)
1

Ubojica je nakon toga ušao u sobu od roditelja i zaspao na podu. Ostao je u kući kako bi čuo njihove vriskove. Priznao je ubojstvo. Osuđen je na doživotni zatvor

VIDEO

Majka divljački ubijenog dječaka nije ni slutila da je njezin susjed psihopat i ubojica kada ga je jedne noći udomila na svom kauču.

Anwar Daniel Rosser (33) pojavio se 19. siječnja nakon izlaska na vratima svojih susjeda Sharon Smith i Guya Earwakera i zamolio ih da prespava u njihovom domu u West Yorkshireu, na što su oni pristali.

Ujutro se Rosser prišuljao na kat naoružan s četiri noža i nasmrt izbo njihovog  četverogodišnjeg sina. Nakon toga je ušao u sobu u kojoj su spavali dječakovi roditelji te se sklupčao na podu i zaspao.

Idućeg jutra 26-godišnja Sharon, inače majka troje djece, šokirala se kada je vidjela susjeda da spava na podu pokraj nje te mu je rekla da ode. Nekoliko trenutaka poslije Guy je primijetio da je u dječakovoj sobi upaljeno svjetlo pa ga je otišao provjeriti. Pronašao je polugolog dječaka cijelog u krvi i prerezanog vrata, piše Daily Mail.

Ostao u kući da čuje vrisak roditelja

Ubojica je dječaka zadavio, nekoliko puta ga izbo te ga seksualno iskoristio. Ostao je u kući kako bi čuo vrisak roditelja, nakon čega je pobjegao. Na kraju ga je policija uhitila.

- Žalim što sam ga pustila u kuću. Rekao je da su ispred njegove kuće neki ljudi kojima duguje novac i da ga žele pretući, a ja sam mu povjerovala. Čitavo vrijeme je u džepu imao nož i planirao ubojstvo, osjećam neizmjernu krivnju - rekla je majka Sharon na sudu.

Dobio kaznu doživotnog zatvora

Rosser, inače bivši vojnik sklon alkoholizmu i agresivnom ponašanju, priznao je na sudu ubojstvo. Stručnjaci su ocijenili da je riječ o psihopatu koji bi mogao počiniti još ovakvih sadističkih zločina. Osuđen je na doživotnu kaznu zatvora.

Oduvijek je bio problematičan

Rossera je s pet godina posvojio jedan bračni par, no iako je živio u skladnoj obitelji oduvijek je bio problematičan. Od malih je nogu maltretirao svoje vršnjake, podmetao požare, a sa 16 godina je kolegi koji je zaspao nakon kućne proslave razbio glavu trofejem. Iz vojske je otpušten zbog pijančevanja i agresivnih istupa. 


Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 82
VIDEO

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm
PROMJENA VREMENA NA PUTU

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm

Kiša je već zahvatila dijelove Visa, Korčule i Pelješca, kao i dio samog sjevera države. Brojni stanovnici Hrvatske koji Praznik rada provode u prirodi nadaju se kako će ih kiša izbjeći, barem još neko vrijeme...

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'
4.3 PO RICHTERU

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'

RAKOVICA - Odmah sam pregledao snimke nadzorne kamere s vikendice u Rakovici. Potres se jasno vidi. Prvo je jako udarilo, a onda se tlo kratko zatreslo. To je udaljeno samo 2 kilometra od epicentra, javio nam je čitatelj koji je poslao snimku potresa magnitude 4.3 po Richteru koji je u srijedu u 5.38 zatresao na granici s BiH, samo 15 kilometara od Slunja.
Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima
VELIKA PROGNOZA

Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima

Promjenljivo oblačno i nestabilno. Uz umjeren razvoj oblaka mjestimice kiša i pljuskovi s grmljavinom osobito poslijepodne i navečer. Ponegdje pljuskovi mogu biti jače izraženi, stoji u prognozi DHMZ-a za srijedu...