Obavijesti

News

Komentari 5

Trči i ti: Otvaramo novi krug prijava za utrku 00:24 RUN

Trči i ti: Otvaramo novi krug prijava za utrku 00:24 RUN
1

Oni koji nisu imali sreće u prvom krugu, moći će se ipak prijaviti na utrku i sudjelovati na ovom atraktivnom događaju humanitarnog karaktera. Sutra u 15 sati otvaramo novi krug kotizacija. Budi brz i prijavi se!

Zbog ogromnog interesa za sudjelovanjem u spektakularnoj utrci 00:24 RUN, koja starta točno 24 minute nakon ponoći s 28. na 29. rujna na uzletno-sletnoj stazi Zračne luke Franjo Tuđman, u prodaju će ekskluzivno biti pušten dodatni broj kotizacija jer su prve rasprodane u rekordnom vremenu.

U četvrtak, točno u 15 sati otvara se drugi krug prijava, a oni koji nisu imali sreće u prvom krugu moći će se prijaviti na utrku i tako sudjelovati na ovom atraktivnom sportskom događaju humanitarnog karaktera. Sav prihod od utrke, čiji je organizator 24sata u suradnji s Međunarodnom zračnom lukom, bit će doniran na račun Zaklade – dječja onkologija Rebro jer ova jedinstvena utrka za svoj primarni cilj ima skupiti sredstva kako bi se pomoglo onima najpotrebitijima – našoj djeci. Također, ovim putem pozivamo sve koji žele podržati ovu akciju i uplatiti sredstva mogu to učiniti na humanitarni račun IBAN: HR6723600001300132456, uz naznaku 'Donacija za Zakladu'.

Utrka 00:24 RUN koncipirana je na način da sudionici u 45 minuta moraju prijeći jedan krug na stazi dugoj 5 kilometara, a atraktivna organizacija starta grandioznim vatrometom koji će se održati netom prije utrke. Trkači će zadanu trasu prolaziti okruženi civilnim zrakoplovima, ali i vojnim MIG avionima, a svaki njihov korak na reflektorima osvijetljenoj stazi pratit će iz zraka helikopter MUP-a. Prije prolaska kroz cilj trkače očekuje Vodeni pozdrav i veliki tulum uz DJ-a, a organizatori su posebnu pažnju posvetili raznim aktivacijama prije i poslije same utrke u kojima će moći uživati svi natjecatelji.

Generalni pokrovitelj utrke je Konzum, partneri projekta su INA, Kala, Slatinska banka, A1, HEP i Hrvatska lutrija, a Hrvatsko ratno zrakoplovstvo i Ministarstvo unutarnjih poslova su prijatelji utrke.

Sve informacije pratite i dalje na službenoj stranici utrke www.0024run.hr ili putem Facebooka.