Obavijesti

News

Komentari 77

'Trebala mi je biti deveta žena, ali pobjegla je s drugim tipom'

Trebao sam znati da nešto ne štima onda kad je izgubila zaručnički prsten. Tada je počela puno izlaziti i stjecati brojne nove prijatelje, žali se Ron (69)...

VIDEO

Ron Sheppard (69), Britanac za kojeg kažu da iza sebe ima najviše brakova, ponovno je usamljen. Filipinka Cristel Lalec (28) trebala mu je biti deveta supruga, ali ga je napustila, navodno zbog drugog muškarca. Kad su se upoznali na Tajlandu, siroti Ron mislio je kako je napokon našao srodnu dušu.

- Spakirala je kofere i otišla, mislim zbog drugog muškarca. Obavijestio sam nadležne službe o njenom boravku u Britaniji, u slučaju da pokuša u zemlji ostati ilegalno, kaže Ron. 

Cristel je i dalje u braku na Filipinima, ali Ronu je bila obećala da će se razvesti, nakon što ju je on zaprosio na Silvestrovo 2016. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Ja sam impresioniran glumcem Noemanom Wisdomom, a ona se tome uvijek smijala. Nije ni znala tko je on. Stalno je hodala okolo sa slušalicama i radila selfieje. Morao sam vikati njeno ime samo da bi me pogledala, kaže Ron. 

Dodaje i da ljubavni život nisu imali jer Cristel je govorila da je kršćanka te da za nju seks izvan braka ne dolazi u obzir. 

- Rekla mi je da ide kući u kratki posjet, a onda sam shvatio da je pobjegla jer je odnijela sve stvari. Čak me i blokirala na Facebooku. Trebao sam znati da nešto ne štima onda kad je izgubila zaručnički prsten. Tada je počela puno izlaziti i stjecati brojne nove prijatelje, žali se Ron.

Britanac je Cristel upoznao dok je sa svojom sedmom ženom živio na Tajlandu. Nakon što mu je osmi brak propao, zbližili su se, a ona je prošlog studenog došla živjeti k Ronu u Veliku Britaniju. Isticala je kako joj Ron, koji boluje od Parkinsonove bolesti, nije poslužio samo kao način dolaska u Veliku Britaniju, piše The Sun.

Ron se prvi put oženio davne 1966., a najdulje je bio u braku sa svojom petom ženom Sue, od 1986. do 1997. godine.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 77
VIDEO

Uhitili muškarce koji su tvrdili da je Danka kod njih; Na imanju su pronašli podzemne kanale
TRAŽE MALENU DANKU (2)

Uhitili muškarce koji su tvrdili da je Danka kod njih; Na imanju su pronašli podzemne kanale

Danka Ilić (2) nestala je u utorak oko 13 sati u prigradskom naselju Banjsko polje kod srpskog grada Bora. Djevojčicu traži stotine ljudi, od volontera, policije, Gorske službe spašavanja, helikoptera...

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu
Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag