Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata
2 komentara

Trebalo im čak šest dana da zaustave curenje vode

Mještani Donjih Andrijevaca u nedjelju su zvali Vodovod u Sl. Brodu da saniraju vodovodnu cijev iz koje je tekla pitka voda. Došli su tek u petak

anonimno
Foto: anonimno
2 komentara

Puklo je još u nedjelju. Pitka voda curila je u kanalizaciju, a cesta je bila pod vodom. Zvali smo mi i drugi susjedi Vodovod u Slavonskome Brodu da dođu zatvoriti vodu i popraviti cijev. Šteta je da čista pitka voda završi u kanalizaciji, požalila nam se čitateljica iz Donjih Andrijevaca, općini u Brodsko-posavskoj županiji.
- Rekli su nam da su zaprimili dojavu i da imaju listu prioriteta, jer ova cijev što je pukla, po njihovoj priči, ne ugrožava kuće i ljude, a i nitko tu vodu ne plaća - prepričala je čitateljica razgovor s odgovornima u slavonskobrodskom Vodovodu.
- Doduše, radnici su došli u petak, ali to je šest dana nakon što smo ih zvali - žali se čitateljica.
U Vodovodu u Slavonskome Brodu nisu nam mogli dati podatke zašto se šest dana čekalo da curi pitka voda, tko će nadoknaditi gubitak i hoće li to na kraju platiti stanovnici Donjih Andrijevaca. Voditelj održavanja za Donje Andrijevce uputio nas je na službe u Vodovodu u Slavonskome Brodu. Ondje su, pak, rekli da je direktor na putu i da prije ponedjeljka neće biti moguće znati detalje popravka cijevi iz koje je šest dana pitka voda curila u kanalizaciju.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message