Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

Tri djevojčice su optužile profesora da ih je dirao

Djevojčice su se požalile da ih je profesor, A.K. (47), dirao i masirao na satu. Profesor je prije tri god. navodno imao spolne odnose sa učenicom

Boris Perković
Foto: Boris Perković
19 komentara

Profesora likovnog i karlovačkog templara, A. K. (47), tri su učenice prvog razreda u Srednjoj školi u Dugoj Resi optužile za zlostavljanje. Djevojčice su se još u ožujku ove godine požalile razrednici da profesor neumjesno komentira njihov fizički izgled, te da ih dira i masira. Priču triju djevojčica potvrdile su i druge djevojčice, piše Jutarnji list. Profesoru to nije prvi skandal. On je prije tri godine bio u vezi sa svojom učenicom sa kojom je redovito imao i spolne odnose, a prije nekoliko godina oženio je svoju bivšu učenicu sa kojom ima dvoje djece. Nakon tog skandala je u svibnju 2006. godine dobio izvanredni otkaz ugovora o radu. Kako bi zaštitila djevojčicu škola je kao razlog otkaza navela nanošenje štete ugledu škole. Zbog tog administrativnog propusta Općinski sud u Karlovcu je poništio odluku škole te ga vratio u školu.
- To je sve izmišljotina. To su samo pričice o nečem fantomskom otprije tri mjeseca. Čim sam prije dva tjedna doznao za te pritužbe, sam sam protiv škole i ravnateljice Ive Radočaj podnio kaznenu prijavu. Poričem da se išta o navedenog dogodilo - rekao je A.K.

Možda vas zanima i ovo:
Message