Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
Najnovije vijesti iz Hrvatske i Svijeta na 24sata

"Trljao se o moju nogu i dirao me po stražnjici u tramvaju"

zagreb: Iako je bilo mjesta, kaže djevojka (20), muškarac (56) se prislonio na njenu nogu i shvatila je da se zadovoljava. Počela je vrištati, istrčao je van, nakon čega ga je ulovio policajac u civilu...

Foto: Zarko Basic/PIXSELL

Iako se ne osjeća krivim, D.S. (56) je osuđen na šest mjeseci zatvora s dvogodišnjim rokom kušnje, a dosuđena mu je i sigurnosna mjera obveznog psihijatrijskog liječenja.

- Tog 9. studenoga 2016. oko 12,40 sati ušla sam u tramvaj broj 11 na Ilici kod Frankopanske. Već pri ulasku na treća vrata tramvaja, uočila sam muškarca koji je ušao za mnom i stao mi s desna. U tramvaju je bila gužva, a kako se na sljedećem stajalištu oslobodio prostor, pomaknula sam se prema unutrašnjosti kod automata za karte. Za mnom je krenuo i taj nepoznati muškarac koji je stao lijevo iza mene. Iako je i dalje bila gužva u tramvaju, nije bila tolika da bi svi morali stajati jako blizu. Primijetila sam da se on naslonio dijelom tijela na moju lijevu nogu i tako nekoliko puta. Prvo nisam znala kojim se dijelom tijela prislonio, a kad sam osjetila dodir ruke na bedru i na stražnjici okrenula sam se prema čovjeku i vidjela da mu se kroz trenirku nazire spolovilo u erekciji. Uznemirila sam se i povikala. Osjetila sam strah i nelagodu jer to je drsko zadiranje u moju intimu. Na kraju sam za njim istrčala iz tramvaja te dozivala upomoć - prisjetila se A.K. (20), žrtva bludnika.

Optuženi muškarac sve je to odbacio, tvrdeći da je djevojka počela vikati bez razloga.

- Poričem da sam je dirao! Apsolutno nemam potrebu da radim takvo što. Kako ja imam psihičkih problema, jednostavno sam pobjegao iz tramvaja čim je povikala policija, policija! Jedan čovjek me na ulici srušio na pod i pokazao mi značku da je policajac. Tražili su potom u postaji od mene novčanik te su me pregledali misleći da sam džeparoš. Na kraju su mi policajci rekli: Oprosti, mislili smo da si kleptoman! Imam strah od policije. Doživio sam smrtni strah jer sam za vrijeme rata, dok sam prevozio oružje, bio zarobljen... - opisivao je u sudnici.

Kada ga je sutkinja upitala zašto je, ako nije kriv, djevojka izabrala baš njega kao osobu koja je počinila kazneno djelo, optuženi je izjavio kako se "radi o osobi, a što je vidljivo iz njezinog iskaza, da nju stalno netko dira, pa je i više od sto puta dirana."

Njegov odvjetnik je u spis stavio dokumentaciju koja se odnosi na njegovo teško zdravstveno stanje te PTSP od kojeg se liječi u bolnici, piše Jutarnji list

Možda vas zanima i ovo:
Message