Obavijesti

News

Komentari 16

Trojica motorista poginula na cesti u zadnja 24 sata

Trojica motorista poginula na cesti u zadnja  24 sata
5

Hrvoje Pavlinović (19) sa suvozačem udario je u kameni zid u Tučepima i pao u provaliju. U Dicmu motociklist (28) poginuo je zbog prevelike brzine

VIDEO

TUČEPI: Dvojica mladića udarili u zidić
Hrvoje Pavlinović (19) i suvozač Viktor Tarlambaj (22) vozili su se u subotu oko 20 sati u Tučepima na motociklu Aprilia. Pavlinović je u zavoju izgubio kontrolu i udarili su u kameni zid. Vozač motocikla preletio je zid i pao u provaliju duboku 12 metara. Umro je u bolnici nakon 2,5 sata od teških ozljeda lubanje, pluća i jakog krvarenja. Suvozač Tarlambaj nije teško ozlijeđen i ima ogrebotine potkoljenice i šake. Obojica su nosili kacige.

DICMO: Izgubio kontrolu zbog brzine
Na cesti Sinj-Split u nedjelju ujutro u 6.25 sati motociklist Miro Podrug (28) izgubio je kontrolu i pao na kolnik. Zbog prevelike brzine metrima je klizio po cesti i na mjestu je preminuo od ozljeda.

POREČ: Kiom prepriječio put motociklistu
U nedjelju nešto prije 14 sati u stravičnom sudaru na cesti Poreč - Novigrad kod skretanja za Červar Porat poginuo je motociklist Andrej Lozić (42) iz Zambretije kraj Umaga. Suvozačica na motociklu je ozlijeđena, a pomoć joj je pružena u porečkom Domu zdravlja. Ozljede joj kako doznajemo nisu opasne po život. Nesretni motociklist se je sa svojom Yamahom iz Poreča vozio prema kući u Novigradu. Kod skretanja za Červar Porat, na ravnom dijelu ceste, motociklistu se ispriječila Kia Picanto. Sudar je bio neizbježan. Motocikl koji se nakon sudara niz prometnicu otklizao 50 metara zabio se u stražnji lijevi dio Kie. Motociklistu nije bilo spasa. Zbog policijskog očevida promet je na tom dijelu u prekidu i vozi se obilaznim pravcima. Uzrok nesreće i identitet poginulog muškarca još se utvrđuje. Neslužbeno doznajemo da je nesreću izazvao neoprezni vozač Kie Picanto koji je oduzeo prednost motociklu.

KARLOVAC: Nastradao predsjednik moto-kluba
U sudaru između terenca BMW i motocikla Kawasaki u Karlovcu, na prometnici nedaleko od naplatnih kućica autoceste, ozljede opasne po život zadobio 45-godišnji motociklist, predsjednik njihovog Kluba Darko Černugelj. On je 2006. sa skupinom volontera i sportaša motociklista u suradnji s PU karlovačkom organizirao školu sigurne vožnje motocikala i skutera, te akciju dobrovoljnog davanja krvi pod geslom "Ne prolijevajmo krv na cesti - darujmo je". Hrvatski motociklistički savez proglasio ga je ove godine najboljim vozačem godine za 2008.

BRELA: Motorom udario u auto
Motociklist Damir Šušak (20) životno je ugrožen nakon sudara sa osobnim automobilom u Brelima. Iz još uvijek nepoznatih razloga Damir je na Jadranskoj magistrali Hondom udario u auto. Ima višestruke ozljede opasne po život te je prebačen u KBC Split.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti
IZBORI 2024.

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović primio je predsjednika Vlade Republike Hrvatske i predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića u okviru Ustavom predviđenog postupka za davanje mandata za sastavljanje Vlade Republike Hrvatske

Glavne sestre KBC-ova o situaciji u bolnicama i plaćama: 'Ima nas premalo, ali odlučile smo ostati'
INTERVJU ZA 24SATA

Glavne sestre KBC-ova o situaciji u bolnicama i plaćama: 'Ima nas premalo, ali odlučile smo ostati'

Plus+ Ne znam jesu li ljudi svjesni u kakvoj smo situaciji sad, a u kakvoj ćemo tek biti za 10 godina. U medicinske škole se upisuje premali broj učenika - otkriva nam glavna sestra KBC-a Split.
Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'
POGLEDAJTE VIDEO

Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'

Nakon što se sastao s Milanovićem, predsjednik mu je kratko rekao: 'Evo, radi klima'. Predaja potpisa trajala je svega 15-ak minuta, a glasnogovornik Milić je na pitanje 'Jeste li dobili mandate' kratko odgovorio 'Jesmo'.