Obavijesti

News

Komentari 72

Trpio bolove: Osam mjeseci se borio s konstantnom erekcijom

Trpio bolove: Osam mjeseci se borio s konstantnom erekcijom
3

Erekcija je bila posljedica nestručno izvedenog kirurškog zahvata 2009. godine tijekom kojeg su Danielu Metzgaru ugradili implantat. Život mu se pretvorio u pakao

VIDEO

Daniel Metzger (44), vozač kamiona iz New Jerseya, tuži urologa Thomasa J. Desperita zbog ugradnje implantata u penis zbog kojeg je imao neprestanu erekciju čak osam mjeseci.

Zbog neispravnosti implantata mošnje bi mu oticale do veličine lopte za odbojku. Sad od doktora traži odštetu, prenosi USA Today. 

Želio je izliječiti erektilnu disfunkciju

Operacijom 2009. godine pokušao je izliječiti erektilnu disfunkciju, koja je nastala zbog šećerne bolesti. No, problemi su kod Metzgera počeli već nakon nekoliko mjeseci. U bolnicu se u početku nije javljao jer mu je rečeno kako će imati otekline i kako će one na početku biti uobičajene. Doktorov odvjetnik tvrdi kako se Metzger nije pojavljivao nakon pregleda obavljenog četiri mjeseca od operacije. Na pregledu se požalio kako mu se operirano područje inficiralo i da ima konstantnu erekciju. Nakon što je utvrđen problem s implantatom, vozač je izgubio zdravstveno osiguranje. Cijena ponovne operacije iznosila je 10.000 američkih dolara, a optuženi doktor ga bez prethodne naplate nije htio operirati. 

Hitno operiran kada mu je implantat probio mošnju

Metzger je hitno operiran tek u kolovozu 2010. kad mu se na obiteljskom izletu na slapove Niagare stanje znatno pogoršalo te je implantat probio natečenu mošnju. Zbog navedenih problema, on i njegova žena dignuli su tužbu protiv doktora i cijelog medicinskog tima.

Jedva sam mogao plesati, zbog erekcije bih stalno gurao partnericu - rekao je sucu Metzger. Drugi doktor mu je ugradio novi implantat, no ostao je ožiljak i penis mu se smanjio 50 posto.

- Jedva sam mogao plesati, zbog erekcije bih stalno gurao partnericu - rekao je sucu Metzger. Drugi doktor mu je ugradio novi implantat, no ostao je ožiljak i penis mu se smanjio 50 posto.

Daruvarski kirurg dr. Duško Maletić kaže kako je kod Daniela Metzgera problem najvjerojatnije bio prvenstveno u infekciji, a ne u protezi. Dijabetičari su osobito skloni infekcijama, kako bakterijskim, tako i gljivičnim, koje se teže liječe i mogu prouzročiti vrlo ozbiljne probleme. Općenito, ugradnja proteza u Hrvatskoj drastično se smanjila nakon pojave viagre i sličnih lijekova.

Hidraulična za bogate, mehanička za stalnu erekciju

Kako pojašnjava dr. Maletić, postoje dvije vrste penilnih proteza. Hidraulična, odnosno ona koja u sebi ima pumpicu, češće se ugrađuje u Americi, a rjeđe u Europi jer joj cijena može doseći i do 20.000 eura. Drugi, jeftiniji tip proteze je onaj kada se u penis ugrađuje silikonski umetak koji u sebi ima metalnu spiralu. Zbog te spirale penis je stalno u erekciji, a vlasnik proteze savija penis prema gore ili dolje, ovisno o potrebama. Ta erekcija nije bolna ni neugodna za pacijenta. Nije ni kao kod mladog muškarca u punoj snazi, ali je dovoljna za penetraciju, kaže dr. Duško Maletić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 72
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'
FELJTON: ČERNOBIL, 2. DIO

'Ovo je most smrti, svi koji su stajali tu jako brzo su umrli...'

Hrvatski znanstvenik Zdenko Franić posjetio je Černobil i stajao na mjestu s kojeg su stanovnici Pripjata promatrali plamen nakon eksplozije u nuklearnoj elektrani. Svi ti ljudi s mosta završili su u agoniji...
Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'
NAKON SJEDNICE VLADE

Plenković opleo: 'Milanović i korumpirani SDP vabe DP'

Šef HDZ-a i tehnički premijer Andrej Plenković drži presicu nakon sjednice vlade. Istaknuo je da je HDZ-ova borba protiv korupcije snažna.