Obavijesti

News

Komentari 409

"Trudni muškarac" se bori za djecu, jer mu ne priznaju brak

"Trudni muškarac" se bori za djecu, jer mu ne priznaju brak
5

Rastava supružnika postala je pravna zavrzlama. Sud u Arizoni sada propituje valjanost braka sklopljenog 2003. jer ta američka država ne priznaje istospolni brak

VIDEO

Thomas Beatie (38), poznatiji kao prvi "trudni muškarac" na svijetu, vodi pravnu bitku sa svojom suprugom oko skrbništva nad njihovo troje djece. Beatie je, podsjetimo, još u travnju objavio da se rastaje od 11 godina starije supruge Nancy.

Rastava supružnika postala je prava pravna zavrzlama. Sud u Arizoni sada propituje valjanost braka jer ta američka država ne priznaje istospolni brak. Thomas i Nancy su se vjenčali kao heteroseksualni par jer je Thomas imao dokumentaciju o promjeni spola. Iako je u svim njegovim dokumentima spol promijenjen u muško, on je u međuvremenu rodio troje djece zbog čega sudac nije uvjeren da je dokumentacija koju je priložio prije braka bila valjana. Ipak, dok traje pravna drama sudac je odlučio Thomasu dodijeliti privremeno puno skrbništvo nad djecom nakon što je on u svibnju predočio snimke na kojima se vidi kako ga supruga zlostavlja, prenosi Huffington Post.

Thomas i Nancy su se upoznali kada su njemu bile 24 godine. Nancy se bavila bodybuildingom, a iz prijašnjeg braka ima dvije kćeri tinejdžerice. Vjenčali su se na Havajima 2003. godine. Imaju troje zajedničke djece, Susan, Austina i Jensena. 

Beatie je rođen kao žena, Tracy Lagondino, ali oduvijek je znao da želi biti muškarac. U dvadesetima je počeo uzimati hormone. Od mastektomije 2002. godine legalno je muškarac, ali tada je odlučio još neko vrijeme zadržati ženske reproduktivne organe kako bi sa suprugom mogao imati djecu jer ih ona više nije mogla imati. Thomas je konačno promijenio spol tek ove godine.

Nancy i Thomas spermu su kupili od anonimnog donatora nakon čega se on podvrgnuo umjetnoj oplodnji i zatrudnio. U vrlo kratkom razdoblju dobili su još dvoje djece.

Beatie je 2007. godine pozirao trudan s bradom i otkrio da je prvi "muškarac" koji čeka dijete. Par je nakon izlaska u javnost prolazio kroz brojne stresne situacije, od raznih uvreda do prijetnji smrću. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 409
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)
Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'
SNIMKA IZ SPLITA

Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'

SPLIT- U Splitu je zbog nesuglasica u prometu u petak ujutro došlo do vrijađanja i psovanja, a potom i naguravanja i sukoba. Prema snimci portala Dalmacija Danas, u tučnjavi je sudjelovalo pet ljudi. - Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile! - govori muškarac na snimci. - Pusti ga, vidiš da je kreten - čuje se žena. Policijski službenici su četvero ljudi doveli u postaju, protiv svih idu prijave...