Obavijesti

News

Komentari 7

Trudnici rekli da je beba mrtva, sad su slavili njezin rođendan

Trudnici rekli da je beba mrtva, sad su slavili njezin rođendan
1

V. Britanija: Ceri su liječnici rekli kako je pobacila. Molila ih je da naprave ultrazvuk jer je vjerovala da je beba još živa. Imala je pravo. Seren danas ima godinu dana

VIDEO

Ceri Griffiths (37) iz Velike Britanije je bila u desetom tjednu trudnoće kada su joj liječnici rekli da je pobacila. Prošla je nekoliko pretraga i nakon toga su je tražili da potpiše ugovor za kremiranje. No Ceri je ipak vjerovala kako je njezino dijete još živo te je molila liječnike da naprave ultrazvuk. Bolničko osoblje je bilo zapanjeno kada su vidjeli da je beba živa. Ceri je u listopadu prošle godine rodila zdravu curicu koju su nazvali Seren što na velškom znači zvijezda. Curica je 29. listopada proslavila prvi rođendan. 

- Kada ti stručnjaci kažu kako si pobacila, onda ne sumnjaš u to. No ja sam znala da je dijete još u mojoj utrobi. Molila sam ih da naprave ultrazvuk, a oni su mi odgovorili kako im je žao, ali beba je izgubljena. Onda sam postala gotovo histerična i počela sam se derati na njih. Ultrazvuk je pokazao da sam imala pravo - kaže Ceri i dodaje kako vjeruje da je zbog tog iskustva veza između nje i kćeri još jača.   

Ceri je završila u veljači u bolnici jer je krvarila. Ginekolozi su joj rekli kako je pobacila. Njezin suprug Steve je otišao kući i njihovoj djeci rekao kako je beba umrla. 

- Tražili su me i da im potpišem dozvolu da kremiraju tijelo. A onda su napravili ultrazvuk. Bila sam u deliriju, teško mi je opisati koliko sam bila sretna - kaže Ceri. Daily Mail piše kako godišnje liječnici 400 majki pogrešno obavijeste kako su imale pobačaj. U bolnici su se ispričali Ceri zbog stresa. Tvrde i kako je došlo do greške u komunikaciji i kako su joj trebali reći da je 'vrlo vjerojatno' pobacila, a ne da je to 'sigurno'.     

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 7
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)
Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'
SNIMKA IZ SPLITA

Pomlatili se nasred ceste zbog sukoba u prometu: 'Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile!'

SPLIT- U Splitu je zbog nesuglasica u prometu u petak ujutro došlo do vrijađanja i psovanja, a potom i naguravanja i sukoba. Prema snimci portala Dalmacija Danas, u tučnjavi je sudjelovalo pet ljudi. - Uđi u auto, polomit ću ga, majke mi mile! - govori muškarac na snimci. - Pusti ga, vidiš da je kreten - čuje se žena. Policijski službenici su četvero ljudi doveli u postaju, protiv svih idu prijave...