Obavijesti

News

Komentari 222

Tužan ispraćaj: Cijela Koška plakala je za voljenom Anom

Tužan ispraćaj: Cijela Koška plakala je za voljenom Anom
1

Anu B. (17) prijatelji i rodbina pokopali su u srijedu u Koški. Anino tijelo našli su blizu željezničkog kolodvora. Do smrti ju je izbo njezin dečko Matej (23)

VIDEO

Tuga i bol. Gubitak. Tisuću pitanja među ljudima koji su se danas tiskali na groblju u mjestu Koška kraj Našica. Došli su na posljednji ispraćaj brutalno ubijene Ane.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

00:12

U srijedu u popodnevnim satima u Koški je, uz svoju obitelj, prijatelje i poznanike, pokopana je Ana B. (17), djevojka koju je u noći sa nedjelje na ponedjeljak brutalno ubio Matej Š. (23) iz Našica.

Njezino mrtvo tijelo, s tragovima deset uboda nožem u prsa i jednim ubodom u vrat, pronašao je slučajni prolaznik u rano jutro. Bila je gotovo skrivena između dva napuštena silosa, nedaleko od željezničke postaje.

Osječka je policija u manje od 24 sata otkrila počinitelja ovoga zločina. Tijekom noći opkolili su njegovu obiteljsku kuću u Našicama, gdje je živio s mamom i tatom, te je vrlo brzo policiji priznao da je on ubio nesretnu djevojku. Njih su dvoje, navodno, bili dva mjeseca u emotivnoj vezi, no to nitko od Aninih prijatelja ni članova obitelji nije znao jer je Ana skrivala dečka od javnosti i svojih najbližih.

Slično je bilo i s Matejem koji je te večeri bio u kontaktu s Anom te je inzistirao da se nađu u Koški želeći s njom riješiti neke probleme koje su navodno imali. Ne sumnjajući ništa, Ana je kasno navečer izašla iz bratove kuće, u kojoj je bila u posjetu tijekom vikenda, sjela na bicikl i krenula prema starom silosu, pomalo osamljenom i skrivenome mjestu u selu gdje se trebala naći s dečkom.

No Matej je bio jako ljubomoran pa je svoju djevojku, nakon kraće verbalne prepirke, divljački izbo nožem i ostavio da umre. Bio je mrak i malotko je tuda prolazio.

Ubojstvo djevojke šokiralo je mještane Koške, kao i mještane Našica. Ana je bila mirna i tiha djevojka, iz pomalo nesređene obitelji. Morala je prekinuti školovanje zbog neimaštine.

 

Matej je, pak, jedino dijete svojih roditelja. Njegovi prijatelji su nam ispričali kako je bio pažen i mažen. Roditelji su ga odgajali pod staklenim zvonom. Cijelo djetinjstvo bio je pod budnim okom mame, medicinske sestre, i uz materijalnu sigurnost koju je stvarao otac, vlasnik tvrtke koja se bavi bušenjem bunara, kako tvrde. Matej nikad nije bio osobito aktivan, nego uglavnom vezan za računala, informatiku i igranje videoigara, zaključili su. Prijatelji kažu da je bio jako zatvoren i nesiguran u sebe. Ni oni nisu znali da je imao djevojku.

Mateja je osječka policija u srijedu prijepodne privela istražnom sucu Županijskog suda u Osijeku na saslušanje. Prijavljen je za kazneno djelo teškog ubojstva, za koje ga čeka kazna zatvora u trajanju od najmanje deset godina.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 222
VIDEO

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela
24SATA NA MJESTU DOGAĐAJA

Ubojstvo na Črnomercu! Sin ubio majku, policija ga privela

Osumnjičeni muškarac je priveden. U tijeku je očevid i kriminalističko istraživanje, objavila je policija.

Uznemirujuće. Pijani i krvavi napali policajce u vrgoračkom fast foodu i prijetili im smrću...
PRISILNO IH PRIVELI

Uznemirujuće. Pijani i krvavi napali policajce u vrgoračkom fast foodu i prijetili im smrću...

Pijane žene odbile su zapovijed policajaca da prestanu sa razbijanjem te je jedna policajca uhvatila za košulju te ga počela udarati po tijelu nastojeći ga izbaciti iz objekta kada je ušao
Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...
UBOJSTVO ZA UBOJSTVOM NA ČRNOMERCU

Muškarac ubio majku, drugi oca, treći izbo poznanika, pustio da danima umire u mukama...

U samo tri mjeseca, dogodilo se više stravičnih incidenata na zagrebačkom Črnomercu. U najnovijem od njih, u subotu ujutro, sin je izbo majku (68)