Obavijesti

News

Komentari 168

Milan Bandić: Sve je moguće. Imat ćemo klub zastupnika...

Milan Bandić: Sve je moguće. Imat ćemo klub zastupnika...
34

Sad će biti još više komplicirana situacija. Ponovit ću još jednom i slušajte me - ne zato što sam ja pametan, nego jer ja ponekad znam reći nešto pametno, poručio je Bandić

VIDEO

00:24 Atmosfera u Bandićevom stožeru nakon objave nepotpunih rezultata.

Atmosfera u Bandićevom stožeru

Posted by 24sata Video on Sunday, September 11, 2016

00:02 Milan Bandić je stigao u stožer. 

"Ja nisam već 16 i pol godina u oporbi. Otad upravljam s pola Hrvatske. Mi smo uvijek rješenje i iz oporbe se ne može ništa napraviti. Ja znam što znači odgovornost i što znači izvršna vlast. Kraj mene su ljudi koji su puno toga napravili i sigurno će učiniti sve da bi se predstavili hrvatakoj javnosti sa svojim programom i da ga provedemo. Ukoliko bude moguće uvjeriti naše partnere, onda ćemo sudjelovati u tome, ako ne, onda ćemo raditi svoj posao", rekao je Bandić.

"Sad će biti još više komplicirana situacija. Ponovit ću još jednom i slušajte me - ne zato što sam ja pametan, nego jer ja ponekad znam reći nešto pametno. Vidimo se na lokalnim ili parlamentarnim izborima. Ne daj Bog parlamentarnim pa lokalnim", tvrdi Bandić.

Rezultati mu zasad predviđaju dva mandata. No jesu li ga kontaktirali iz vodećih stranaka?

"Ostavimo to za malo intime. Pa tko ne bi ove ljude ovdje kontaktirao? Molim vas. Pa tu sam i ja", rekao je on.

Milan Bandić dolazi u stožer.

Posted by 24sata Video on Sunday, September 11, 2016

23:07 U Bandićev stožer stigle su Anica Kovač i prijateljice.

22:46 Rezultate je komentirao i Radimir Čačić.

"Moj mandat je granični i nisam sretan zbog toga, ali za nas je najvažnije da budemo parlamentarna stranka", kazao je novinarima Čačić koji je u stožer došao s fiksatorom na ruci poručivši kako je prerezao tetivu.

Radimir Čačić o izborima

Posted by 24sata Video on Sunday, September 11, 2016

21:54 U stožer je stigao i Zdenko Duka. Dolazak Milana Bandića očekuje se oko 23 sata.

21:24 Stigao je i Milivoj Špika iz BUZ-a.

21:22 Ljubo Jurčić komentirao je rezultate izlaznih anketa.

"Da smo očekivali više, jesmo. Da smo razočarani, baš i ne bismo trebali biti, budući da smo ponovili rezultat od prošlih izbora. Sačuvali smo isti rezultat otprije 10 mjeseci, zato ne smijemo biti nezadovoljni. Da smo se trudili više, naravno da jesmo. Stvar je utakmice da se dobije što bolji rezultat. Smatramo da je pobjeda i ostati u parlamentu, a nakon konačnih rezultata vidjet ćemo kakav je naš status i u odnosu na sve ostale aktere", rekao je Ljubo Jurčić.

21:18 U Bandićev stožer stigao je Miograd Demo. Kaže da treba pričekati ponoć i prve službene rezultate. 

"Ako ponovno budem u Hrvatskom saboru, radit ću za nula kuna, za razliku od ostalih saborskih zastupnika", obećao je Demo i poručio da će u Saboru štititi interese hrvatskih branitelja, seljaka i hrvatskog naroda kao što to čini cijeli svoj život.

Na upit da izlazne ankete pokazuju da će Bandićeva koalicija ponovno dobiti dva mandata i je li takav rezultat razočaravajući s obzirom na uloženo u kampanju, Demo je odgovorio da su neki uložili puno više, pa nisu dobili ništa.

"Opet će biti tijesna većina i mislim da ćemo opet vrlo brzo na izbore, a to nije dobro za Hrvatsku, to je jako loše", ustvrdio je.

19:59  Direktor Izbornog stožera Koalicije za premijera Ivica Lovrić u nedjelju je nakon zatvaranja birališta i objave rezultata prvih izlaznih anketa poručio da je za njegovu koaliciju ključno da ostane parlamentarnom snagom, a vjeruje da će konačni rezultati biti bolji od dva saborska mandata, koliko im predviđaju izlazne ankete.

"Čekamo 22 sata, odnosno negdje iza pola noći kada ćemo imati jasnu sliku iz Državnog izbornog povjerenstva (DIP). Izlazne ankete su dobro došle, ali naučilo nas je da ne treba po njima puno suditi", izjavio je Lovrić.

"Koaliciji za premijera je ključno da ostajemo parlamentarni, što je daleko najvažnije, čak i po izlaznim anketama. A ja vjerujem da će rezultati biti bolji kada budu konačni rezultati", izjavio je Lovrić.

Na pitanje novinara koliko saborskih mandata očekuje Koalicija za premijera Lovrić je odgovorio: "Samo onoliko koliko nam daju birači. Ništa više".

Upitan jesu li očekivali tri mandata, kao što su im neke ankete predviđale, Lovrić je odgovorio da su "ankete pokazivale od nule do ne znam koliko, ali najvažnije je ono što kažu birači". 

Prvi komentar izlaznih anketa Ivice Lovrića, šefa izbornog stožera Koalicije za premijera Milana Bandića Reporter: Bogdan Blotnej

Posted by 24sata Video on Sunday, September 11, 2016

19:07 Prema rezultatima izlaznih anketa Milan Bandić odnosno njegova Koalicija za premijera osvaja 2 mandata.

Trenutno su u stožeru samo novinari. Od Bandićevih bliskih suradnika tu su Ivica Lovrić i Ljubo Jurčić. Milana Bandića još nema.

"Treba pričekati finalne rezultate. Mi smo nova stranka na parlamentarnim izborima i moramo biti zadovoljni što imamo isti broj mandata", rekao je Ljubo Jurčić.

S obzirom da su prostorije stožera u Praškoj 5 skučene, Bandićevi simpatizeri će rezultate pratiti u dvorištu na videozidu.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 168
VIDEO

'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'
FELJTON: ČERNOBIL, 6. DIO

'U Hrvatskoj je bilo stroncija u zraku, a on uzrokuje leukemiju'

Kada se vijest o černobilskoj katastrofi pojavila na našim prostorima svi su se pitali koliko je zračenje i nikome nije bilo svejedno. Krak radioaktivnog oblaka išao je prema Hrvatskoj...

Planirate roštilj za Praznik rada? Evo kakvo vrijeme će biti
PRIPREMITE KABANICE

Planirate roštilj za Praznik rada? Evo kakvo vrijeme će biti

U srijedu će biti sunčano, no postupno će rasti naoblaka te će u drugom dijelu dana mjestimično pasti kiša s grmljavinom...
Stjepan (26) otišao na trening pa  misteriozno nestao. Obitelj je očajna: 'Nema ga od petka...'
JESTE LI GA VIDJELI?

Stjepan (26) otišao na trening pa misteriozno nestao. Obitelj je očajna: 'Nema ga od petka...'

Stjepanu Posavcu se svaki trag gubi od petka kad se udaljio s adrese prebivališta. Visoke je oko 185 centimetara i sportske je građe