News

Komentari 0

U Dubrovačko-neretvanskoj 52 novozaraženih koronavirusom

U Dubrovačko-neretvanskoj  52 novozaraženih koronavirusom

Zaraženo je 25 muškaraca i 27 žena i to 21 iz Dubrovnika, sedam iz Konavala, šest iz Metkovića, pet iz Korčule, četiri iz Župe dubrovačke, po tri iz Lumbarde i Ploča te po jedna iz Opuzena, Slivnog i Smokvice

Koronavirus je potvrđen kod nove 52 osobe, a oporavilo ih se 144 na području Dubrovačko-neretvanske županije u protekla 24 sata, priopćio je u četvrtak županijski Stožer civilne zaštite.

Zaraženo je 25 muškaraca i 27 žena i to 21 iz Dubrovnika, sedam iz Konavala, šest iz Metkovića, pet iz Korčule, četiri iz Župe dubrovačke, po tri iz Lumbarde i Ploča te po jedna iz Opuzena, Slivnog i Smokvice.

Od 144 oporavljene osobe 65 ih je iz Dubrovnika, 15 iz Konavala, 14 iz Metkovića, deset iz Orebića, osam iz Stona, po šest s Lastova, iz Ploča i Župe dubrovačke, pet iz Vele Luke, po dvije iz Korčule i s Mljeta te po jedna iz Blata, Lumbarde, Opuzena, Pojezerja i Slivnog.

U posljednja 24 sata testirano je 659 uzoraka, a od početka pandemije ukupno 170.667.

U dubrovačkoj bolnici liječi se 46 osoba pozitivnih na koronavirus. Šest pacijenata je na intenzivnoj skrbi, od kojih pet na respiratoru, a jedan na kisiku.

U samoizolaciji je 799 osoba.

Najčitaniji članci