News

Komentari 0

U dvije nesreće u Slavonskom Brodu četvero ozlijeđenih

U dvije nesreće u Slavonskom Brodu  četvero ozlijeđenih

U dvije prometne nesreće na cestama brodskoga Posavlja četiri osobe su ozlijeđene, biciklistica i tri vozača osobnih automobila, od kojih je jedan bio pijan

Na županijskoj cesti kod Donje Bebrine, istočno od Slavonskog Broda, u nedjelju 18.srpnja oko 18 sati teške ozljede zadobila je biciklistica (46). 

Policijskim očevidom je utvrđeno da je 18-godišnjak upravljajući osobnim automobilom "golf" slavonskobrodskih registarskih oznaka, zbog nedržanja razmaka prednjim dijelom automobila udario u 46-godišnju biciklisticu koja se cestom u istom smjeru kretala ispred njega. Uslijed udara biciklistica je pala u kanal i prevezena je u bolnicu u Slavonskom Brodu. Ozljede su okvalificirane kao teške i zadržana je na daljnjem liječenju. Vozač automobila će biti kazneno prijavljen Općinskom državnom odvjetništvu u Slavonskom Brodu zbog počinjenje kaznenog djela izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu. 

Dvadesetak sati ranije, u subotu 17.srpnja oko 13 sati, u prometnoj nesreći na raskrižju županijskih cesta u Gornjoj Vrbi tri osobe su ozlijeđene. Očevidom je utvrđeno da je pijani(1,88 promila) 38-godišnjak upravljajući osobnim automobilom "volkswagen" slavonskobrodskih registarskih oznaka zbog neprilagođene brzine prednjim dijelom vozila udario u ispred njega zaustavljeno vozilo "seat" slavonskobrodskih oznaka kojim je upravljao 32-godišnji vozač, njegovo vozilo je od udara odbačeno unaprijed i prednjim dijelom udarilo u osobni automobil "seat", također slavonskobrodskih oznaka, koji je bio zaustavljen ispred njega a kojim je upravljala 52-godišnjakinja.

U ovoj prometnoj nesreći sve troje vozača je ozlijeđeno, liječnička pomoć im je pružena u bolnici u Slavonskom Brodu. Policijski službenici su pijanog 38-godišnjaka zadržali na otriježnjenju, protiv njega slijede prijave nadležnom sudu u Slavonskom Brodu. 

 

POGLEDAJTE VIDEO:

Najčitaniji članci