Obavijesti

News

Komentari 97

'U Hrvatskoj nema čovjeka poput mene, s tolikim vizijama'

'U Hrvatskoj nema čovjeka poput mene, s tolikim vizijama'
1

Zagrebački gradonačelnik je na predstavljanju riječkog ogranka svoje stranke ustvrdio da je protekla vlada bila eksperiment u kojem je izgubljeno pola godine

VIDEO

Predsjednik političke stranke Bandić Milan 365 – Stranke rada i solidarnosti i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić, koji je najavio da će se kandidirati za hrvatskog premijera na prijevremenim izborima u rujnu, u utorak je u Rijeci rekao kako u Hrvatskoj nema čovjeka poput njega, "s tolikim iskustvom, djelima iza sebe i vizijama".

Bandić je na predstavljanju riječkog ogranka svoje stranke ustvrdio da je protekla vlada bila eksperiment u kojem je izgubljeno pola godine te izrazio uvjerenje da Stranka rada i solidarnosti odlučivati o većini nakon izbora u jesen.

"Hrvatsku treba probuditi iz apatije i malodušnosti, trebaju joj ljudi odlučnosti, znanja i vizija", rekao je Bandić te naveo da je, zajedno sa svojim suradnicima, učinio Zagreb gradom po mjeri čovjeka te da sad to želi učiniti i u cijeloj Hrvatskoj. Kazao je da očekuje da će stranka ući u riječko Gradsko vijeće nakon sljedećih lokalnih izbora te najavio osnivanje drugih stranačkih ogranaka u gradovima i općinama diljem u Hrvatske.

Prva predsjednica riječkog ogranka Katarina Toković istaknula je da žele spajati i uvažavati različitosti te surađivati sa svima u cilju boljitka hrvatskih građana.

Prije početka skupa, Milan Bandić je, odgovarajući na novinarsko pitanje zbog čega je odustao od tužbe protiv predsejdnika SDP-a Zorana Milanovića kazao da je to učinio "zato što mržnja razara i ubija, oprost je smiraj duše, a zaborav je gubljenje identiteta".  

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 97
VIDEO

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm
PROMJENA VREMENA NA PUTU

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm

Kiša je već zahvatila dijelove Visa, Korčule i Pelješca, kao i dio samog sjevera države. Brojni stanovnici Hrvatske koji Praznik rada provode u prirodi nadaju se kako će ih kiša izbjeći, barem još neko vrijeme...

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'
4.3 PO RICHTERU

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'

RAKOVICA - Odmah sam pregledao snimke nadzorne kamere s vikendice u Rakovici. Potres se jasno vidi. Prvo je jako udarilo, a onda se tlo kratko zatreslo. To je udaljeno samo 2 kilometra od epicentra, javio nam je čitatelj koji je poslao snimku potresa magnitude 4.3 po Richteru koji je u srijedu u 5.38 zatresao na granici s BiH, samo 15 kilometara od Slunja.
Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima
VELIKA PROGNOZA

Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima

Promjenljivo oblačno i nestabilno. Uz umjeren razvoj oblaka mjestimice kiša i pljuskovi s grmljavinom osobito poslijepodne i navečer. Ponegdje pljuskovi mogu biti jače izraženi, stoji u prognozi DHMZ-a za srijedu...