Obavijesti

News

Komentari 13

U jezeru kod Požege utopilo se dijete (14), pronašli su tijelo...

U jezeru kod Požege utopilo se dijete (14), pronašli su tijelo...
7

PU Požeško-slavonska potvrdila je da se danas u jezeru u mjestu Kaptol utopilo maloljetno dijete. Za njegovim se tijelom još uvijek traga, a kako se dijete utopilo bit će poznato po dovršetku očevida...

VIDEO

U Kaptolu na akumulacijskom jezeru Bistra u srijedu oko 15 sati utopio se dječak (14) učenik osmog razreda osnovne škole iz sela Golo Brdo.

- Dječak je s prijateljicom bio na jezeru i to na mjestu ispusta, gdje je dio betonirane brane. U jednom trenutku odlučio se okupati u hladnoj vodi jezera, skinuo se i pošao je u vodu, ali brana je zbog algi skliska, on se okliznuo i pao u vodu koja je na tom mjestu duboka oko osam metara – rekao je Mile Pavičić, načelnik Općine Kaptol.

Djevojčica, kada je vidjela što se dogodilo u panici je pozvala svoju majku koja je bila u selu nedaleko od jezera. Njena majka je odmah pozvala broj 112 i rekla je što se dogodilo. Vrlo brzo su bili na akumulaciji Bistra, njena majka i roditelji dječaka, policija, pripadnici HGSS-a Požega i pripadnici DVD Kaptol.

- Kada su stigli jedan dvojica vatrogasaca skočili su u vodu, u nadi da će pronaći dječaka, nažalost nisu ga pronašli, i iznenadilo ih je koliko je voda hladna – rekao je načelnik Pavičić dodajući kaoko je ovo preteško za Kaptol.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Ovo nije prvi slučaj utapanja na ovoj akumulaciji kojoj je zadaća da od poplava štiti Kaptol, a u zadnje vrijeme se koristi za navodnjavanja poljoprivrednih usjeva. Prije 25 godina u njoj su se utopila dva dječaka. Teško je i žao mi je roditelja dječaka, njegovih braće i sestara – rekao je Mile Pavičić, dodajući da je riječ o primjernoj obitelji.

Kako saznajemo majka i otac dječaka su gluhonijemi, imaju ukupno šestero djece, a dječak koji se utopio jedan je od mlađih.

U srijedu su akumulaciju pretraživali ronioci HGSS-a iz Požege, upotrijebljen je i dron kao i ribički sonar.

- Danas oko 18.15 sati u jezeru u blizini Kaptola pronađeno je mrtvo tijelo 14-godišnjaka. U tijeku je policijski očevid i daljnje utvrđivanje svih okolnosti navedenog događaja – izvjestila je Nikolina Janković, glasnogovornica PU Požeško – slavonske.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Tko je u ekipi za pregovore između HDZ-a i DP-a: Plenković stavio čovjeka od povjerenja
LOV NA 76 POTPISA

Tko je u ekipi za pregovore između HDZ-a i DP-a: Plenković stavio čovjeka od povjerenja

Plus+ SDP sada predlaže vladu od godinu dana koja bi okupila cijelu oporbu. HDZ-ove pregovore s DP-om će voditi Medved. Most i Možemo za manjinske vlade, ali jedni sa drugima ne mogu

VIDEO Milanović: 'Ovo sve je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati'
O MANDATARU, PLENKOVIĆU, USTAVNOM SUDU...

VIDEO Milanović: 'Ovo sve je priprema za državni udar. To im neće proći, nemojte se bojati'

Predsjednik Milanović se svojim ponašanjem sam doveo u situaciju da se isključuje od mogućnosti da bude mandatar. Političke stranke koje ga podržavaju toga moraju biti svjesne, poručili su s Ustavnog suda
VIDEO Ustavni sud: Milanović ne može biti mandatar ni premijer čak i ako da ostavku
STOP ZA MILANOVIĆA

VIDEO Ustavni sud: Milanović ne može biti mandatar ni premijer čak i ako da ostavku

Na Ustavnom sudu se raspravljalo o načinu na koji se predsjednik RH Zoran Milanović angažirao u izbornoj kampanji