Obavijesti

News

Komentari 90

Poludio od steroida? Našli mu punu kuću zabranjenih tableta

Poludio od steroida? Našli mu punu kuću zabranjenih tableta
8

Policija sumnja da bi razlog zbog kojeg je Pistorius četiri puta pucao mogao biti Francois Hougaard (24), bivši dečko njegove djevojke, s kojim ga je navodno varala

VIDEO

Policija je u kući paraolimpijca Oscara Pistoriusa pronašla krvavu palicu i zabranjene steroide te dokaze da se u stanu konzumiralo puno alkohola, piše britanski The Sun.

Iako policija nije ništa potvrdila, lokalni mediji doznaju iz izvora bliskih istrazi kako se istražuje je li sportaš uzimao zabranjene steroide koji su mogli izazvati nekontrolirani bijes. Navodno je zatražena analiza njegove krvi koja će dati odgovore na ova pitanja.

Reeva Steenkamp (29) će biti sahranjena u utorak, isti dan kada i Pistoriusu počinje dvodnevno saslušanje nakon kojeg će sud odrediti hoće li biti pušten uz jamčevinu.

Obitelj Steenkamp ne želi razmišljati što će biti s njim, samo žele da se otkrije istina. Reevina slomljena majka June Steenkamp rekla je lokalnim medijima kako se sada moraju suočiti s njezinom smrću.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

- Imala je sve pred sobom, a sada je sve nestalo. U tren oka, u jednom dahu najljepša osoba koja je ikada živjela više nije ovdje. Sve što želimo su odgovori. Zašto je naša prekrasna kći umrla na takav način -. rekla je Steenkamp.

Menadžer paraolimpijca rekao je da nije bilo druge opcije osim da otkaže sve planirane utrke dok se njegov klijent suočava s optužbama da je ubio svoju djevojku. Menadžer Peet van Zyl je istaknuo kako postoji mogućnost da Pistorius više nikada neće sudjelovati na međunarodnim natjecanjima.

Mediji su otkrili i da je u siječnju Pistorius umalo upucao u stopalo svog prijatelja Kevina Lerenu, kada je slučajno pucao u restoranu Melrose Arch u Johannesburgu. Lerena je kasnije rekao da je pištolj pripadao zajedničkom prijatelju, te da ga je Oscar uzeo kako bi ga pogledao, ali je slučajno opalio.

Iako se Pistorius na sudu branio da je Reevu Steenkamp usmrtio pogreškom, misleći da je provalnik, policija sumnja da bi razlog zbog kojeg je Pistorius četiri puta upucao svoju djevojku mogao bi biti François Hougaard (24), njezin bivši dečko, s kojim je Reeva navodno varala Oscara.  

Pistorius je opovrgnuo optužbe i tvrdi da nije htio ubiti svoju djevojku, već da je riječ o nesretnom slučaju.

Susjedi su potvrdili da su čuli galamu i svađu oko 1.30 sati. Nakon toga, oko 3.20 sati, čuli su četiri pucnja i to ne sve odjednom. Prva osoba koju je Pistorius nazvao nakon ubojstva bio je njegov otac Henke (59) koji je odmah dojurio u sinovu kuću i navodno ga vidio kako na rukama nosi mrtvu djevojku niz stepenice. Policija je kasnije pronašla krvavu palicu za kriket u spavaćoj sobi.


Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 90
VIDEO

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'
MAJCI VJEŠTAČE MOBITEL

Susjedi nestale curice: 'Što je obitelj radila ovdje?! Pa nisu bili godinama tu. Sve je zapušteno'

Mještani kažu kako obitelj Ilić godinama nisu viđali u susjedstvu. Kažu kako u toj vikendici već godinama nikoga nema, objekt je zapušten pa susjedima nije najjasnije zašto je obitelj sa sobom tamo povela djecu

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju
ZBOG NOVIH SAZNANJA?

Roditelji djevojčice su ponovno u policijskoj postaji! Na mjesto potrage stigao i bager, kopaju

Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag
Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka
VIDEO: CURICA NESTALA U SRBIJI

Snimke s mjesta događaja: Policija kopa teren kod štaglja gdje je nestala malena Danka

BANJSKO POLJE, SRBIJA - Nekoliko pripadnika policije iskopava prostor ispred štaglja gdje je djevojčica Danka Ilić nestala prije dva dana. Pretražuje se teren kako bi se pronašao bilo kakav trag. Roditelji djevojčice ponovno su pozvani u policijsku postaju, ali za sada još nema informacija je li to povezano s kopanjem zemljišta oko kuće gdje je malena Danka nestala.