Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
11 komentara

U moto-kadi muškarac se utrkuje splitskim ulicama

Brzi i žestoki: Splićanin Joško Radić kadom može ići i do 80 km/h, a ostali vozači su prvo u šoku, a onda zavladaju smijeh i opće oduševljenje ljudi...

I. Čagalj
Foto: I. Čagalj
11 komentara

Motorizirana kada izašla je na ulice Splita iz motoradione Radić servisa. Vlasnik Joško Radić sablaznio je vozače automobila vozeći slalom Velebitskom ulicom svojom trokolicom. Retrovizor na volanu zamijenio je slušalicom tuša. U maleni bojler smjestio je rezervoar s gorivom, a pod kadu postavio pločice. Dakako, na kadi nije izostao ni tuš.
- Trebala su mi četiri-pet dana da je sastavim. Unutra je četverotaktni motor skutera Baotian. Čak i lampica na bojleru se pali kad nestane goriva. Kad bih postavio žmigavce, ova bi se kada sigurno mogla i registrirati - rekao je Radić, iskusni serviser skutera i motocikala. Prije tri godine na karnevalu Joško se vozio na motoriziranoj WC-školjki. Ovaj put na splitskom karnevalu provozao je u kadi curu. Motorizirana kada ponosno nosi ime “Slovenski patrolni brod”.
- Ovim bi naši susjedi Slovenci  bez problema mogli kontrolirati Piranski zaljev - poručio je sa smiješkom Joško Radić. Kadu mu je donirala poznata splitska tvrka koja prodaje sanitarnu opremu.

Možda vas zanima i ovo:
Naši partneri pišu
Message