Obavijesti

News

Komentari 28

U posljednjih tjedan dana je nestalo sedmero tinejdžera

U posljednjih tjedan dana je nestalo sedmero tinejdžera
3

Nestali su Matea Ivanović (16), Dino Šišić (17), Siniša Miljan (45), Monika Čop (16), Mia Ćosić (16), Magdalena Duronjić (16), Nives Malčec (16) i Mira Orišković (16)

VIDEO

U posljednjih tjedan dana nestalo je osmero ljudi, od čega sedmero tinejdžera, objavio je portal nestali.hr.

Matea Ivanović (16) je visoka 180 centimetara, ima kestenjastu kosu i oči, okruglo lice, srednje je tjelesne građe. Matea je u ponedjeljak, 25. veljače, otišla od kuće u Štefanju. U trenutku nestanka bila je odjevena u kratku jaknu s bijelim prugama i traperice. 

Dino Šišić (17) je visok 160 centimetara, ima smeđu kosu i oči.  Dino je u petak, 22. veljače, otišao sa zagrebačke adrese Sv. Mateja 70a u nepoznato. U trenutku nestanka bio je odjeven u crnu jaknu, traperice i imao je tenisice. 

Siniša Miljan (45) je visok 175 centimetara, ima crnu kosu i smeđe oči, srednje je tjelesne građe.  Siniša je u srijedu, 27. veljače,  otišao s adrese u Zagrebu, Hercegovinski put 46 u nepoznato. U trenutku nestanka bio je odjeven u sivo-smeđu jaknu, plave traperice i nosio je tenisice. 

Monika Čop (16) je visoka 160 centimetara, ima crnu kosu i smeđe oči, klempave uši i srednje je tjelesne građe.  Monika je u utorak, 26. veljače,  otišla s adrese u Požegi u nepoznato.  Nije poznato u što je bila odjevena u tom trenutku. 

Mia Ćosić (16) je visoka 165 centimetara, ima smeđu kosu i oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe.    Mia je u petak, 22. veljače, otišla s adrese u Rijeci, Vukovarska 47. U trenutku nestanka bila je odjevena u traperice, zimsku jaknu i tenisice. 

Magdalena Duronjić je visoka 165 centimetara, ima kestenjastu kosu, plave oči, okruglo lice i slabije je tjelesne građe. Magdalena je u utorak, 26. veljače, otišla s adrese u Požegi u nepoznato. Nepoznato je u što je bila odjevena u trenutku nestanka.   

Nives Malčec (16) je visoka 160 centimetara, ima crnu kosu, smeđe oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe. Nives je u nedjelju, 24. veljače, otišla s adrese u Sesvetama, Ive Kerdića 32 u nepoznato. U trenutku nestanka je bila odjevena u crnu trenirku i prsluk s kapuljačom i nosila je bijele tenisice. 

Mira Orišković (16) je visoka 170 centimetara, ima kestenjastu kosu, smeđe oči, ovalno lice i srednje je tjelesne građe. Mira je u utorak, 26. veljače, otišla s adrese u Požegi u nepoznato. Nepoznato je u što je bila odjevena u trenutku nestanka.   

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 28
VIDEO

'Mislila sam da je prehlada, a onda su mi rekli da imam četiri tumora i 30% šanse preživjeti'
STRAŠNO

'Mislila sam da je prehlada, a onda su mi rekli da imam četiri tumora i 30% šanse preživjeti'

Nikad neću zaboraviti izraz lica radiologa koji joj je slikao pluća. Odmah sam znala da nešto nije u redu. Pitala sam doktore hoću li umrijeti. Rekli su mi: 'Ne znamo...'

VIDEO Strava kod zagrebačkog nasipa: Muškarac usmrtio ženu oštrim predmetom, uhitili su ga
ISTRAGA U TIJEKU

VIDEO Strava kod zagrebačkog nasipa: Muškarac usmrtio ženu oštrim predmetom, uhitili su ga

Osumnjičeni koji se dovodi u svezu s ubojstvom je pod nadzorom policije
Braću koju su oduševili Jadran i Plitvice smaknuli su zbog guma: Njihova tijela bacili su u bunar
STRAVA U MEKSIKU

Braću koju su oduševili Jadran i Plitvice smaknuli su zbog guma: Njihova tijela bacili su u bunar

Australce Calluma (33) i Jakea Robinsona (30) lopovi su ubili hicima u glavu i bacili u bunar. Obitelj je identificirala njihova tijela