News

Komentari 13

U požaru koji je izbio nakon eksplozije ozlijeđeno 14 ljudi

U požaru koji je izbio nakon eksplozije ozlijeđeno 14 ljudi

SAD: Liječnici iz lokalne bolnice obavijestili su javnost da je dvoje ozlijeđenih u kritičnom stanju s prilično teškim opeklinama. Ne zna se ima li smrtno stradalih

U požaru koji je planuo nakon eksplozije plina u trgovačkoj četvrti u Kansas Cityju ozlijeđeno je najmanje 14 ljudi. Još se ne zna ima li smrtno stradalih u požaru koji je uništio jedan restoran i druge poslovnice. Dužnosnici vjeruju da je do eksplozije došlo zbog nesreće komunalnih izvođača, piše BBC.

Liječnici iz lokalne bolnice obavijestili su javnost da je dvoje ozlijeđenih u kritičnom stanju s prilično teškim opeklinama.

Voditelj restorana u kojem je izbio požar rekao je da je troje ljudi nestalo, ali još se ne zna jesu li možda otišli ranije. Psi tragači su u potrazi za potencijalnim žrtvama. Snimke s mjesta nesreće pokazale su vatrogasce i druge hitne timove koji se bore s vatrenom buktinjom koja je, čini se, zahvatila cijeli blok. 

Jedan od ozlijeđenih rekao je da se osjetio miris plina nakon čega su započeli s evakuacijom i procesom gašenja plinskih ventila, međutim prije nego što su sve stigli obaviti čula se eksplozija. 

Trgovačka četvrt osnovana je  1922. godine, a sastoji se od maloprodaja, restorana, apartmana i ureda. U blizini restorana bili su postavljeni znakovi da su u tijeku radovi, a jedan svjedok tvrdi da je unutar restorana vidio radnike s detektorima plina.

Najčitaniji članci