Obavijesti

News

Komentari 114

U šibenskom zatvoru pretučen ubojica torcidaša Blaževića

U šibenskom zatvoru pretučen ubojica  torcidaša Blaževića
1

Budući da je žrtva bila istaknuti član Torcide, Gusića Janjića zbog straha od osvete nisu smjestili u istražni zatvor na splitskim Bilicama, već je kao najsigurnije rješenje izabrana ćelija u Šibeniku

VIDEO

U šibenskom zatvoru, gdje je smješten iz sigurnosnih razloga, Nikolu Gusića Janjića (25) iz Podstrane prije mjesec dana napao je Igor Dokić (41), zvani Medo, iz Solina, nanijevši mu nagnječenje glave, šake, lakta i koljena.

Na hitnom prijemu šibenske bolnice Gusiću Janjiću utvrđene su lakše ozljede. On je optužen zbog ubojstva Ivana Mate Blaževića (23) iz Splita prošlog ljeta ispred kafića u Stobreču. Budući da je žrtva bila istaknuti član Torcide, Gusića Janjića zbog straha od osvete nisu smjestili u istražni zatvor na splitskim Bilicama, već je kao najsigurnije rješenje izabrana ćelija u Šibeniku, javlja Šibenski.

Nikola je ubo Ivana u prsa: Nije mu bilo pomoći, umro u bolnici
Nikola je ubo Ivana u prsa: Nije mu bilo pomoći, umro u bolnici

Dokić je Gusića Janjića napao tijekom šetnje u poslijepodnevnim satima na tzv. velikoj šetnici šibenskog zatvora. Budući da je taj prostor pod videonadzorom, cijeli incident je snimljen. Dok je Nikola Gusić Janjić stajao naslonjen na zid kraj telefonske govornice, prišao mu je Igor Dokić i napao ga udarcem šakom u glavu, od čega je ovaj pao na tlo. Daljnji napad spriječio je zatvorski čuvar te je Dokić sproveden nazad u svoju ćeliju, dok je Gusić Janjić odveden u bolnicu na pregled.

Nakon incidenta Nikola Gusić Janjić je kazao da je mirno stajao naslonjen o zid kada ga je bez povoda napao Igor Dokić. S druge strane, Igor Dokić je izjavio da ga cimer s kojim Gusić Janjić dijeli ćeliju ne podnosi te mu je on govorio protiv njega. Upravo zbog toga je oprezan, izjavio je Dokić, te je tog dana na šetnji primijetio da Gusić Janjić ima nešto u ruci, te se u stvari branio.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 114
VIDEO

Jezivi detalji ubojstva na nasipu  u Zagrebu: Prerezao joj je vrat pa nazvao policiju i predao se
OGLASILA SE I POLICIJA

Jezivi detalji ubojstva na nasipu u Zagrebu: Prerezao joj je vrat pa nazvao policiju i predao se

Kako neslužbeno doznajemo, muškarac je ženi rasjekao vrat u blizini ruševne bolnice, a onda zvao policiju i predao se. Policija je pronašla tijelo uz samu Savu, a identitet žene još nije poznat.

Pogledajte oluju koja je prošla Istru i kreće se prema središnjoj Hrvatskoj. Moguća je i tuča...
VELIKA OBORINSKA MASA

Pogledajte oluju koja je prošla Istru i kreće se prema središnjoj Hrvatskoj. Moguća je i tuča...

DHMZ je ranije upozorio da su moguće grmljavinske oluje, a za istočnu Hrvatsku i tuča. Nestabilno vrijeme nastavit će se i sutra
Grmljavinsko nevrijeme u više regija, za jednu moguća i tuča!
DANAS POGORŠANJE VREMENA

Grmljavinsko nevrijeme u više regija, za jednu moguća i tuča!

Vrijeme će u utorak i srijedu biti prilično nestabilno, a mogući su i pljuskovi s grmljavinom. Za više regija upaljen je žuti meteoalarm, a na kopnu se očekuje i pad temperature