Obavijesti

News

U SPAR i INTERSPAR po svježe i domaće proizvode koje rade vrijedne ruke naših OPG-ovaca

U SPAR i INTERSPAR po svježe i domaće proizvode koje rade vrijedne ruke naših OPG-ovaca

Dosad su otkupljeni proizvodi više od 60 OPG-ova, a njihov broj raste. Osim toga, SPAR je proširio suradnju s nekoliko OPG-ova koji se bave uzgojem bilja te od kojih otkupljuje cvijeće,sadnice i začine

Domaće je najbolje i najukusnije,u to nema sumnje. Želite li domaće povrće i voće, adresu svi znamo. SPAR Hrvatska od početka vjeruje u kvalitetu domaćih proizvoda
i podržava sve hrvatske dobavljače,a osobito im nastoji pomoći kada im je to najpotrebnije.
Upravo s tim ciljem, u ovoj izvanrednoj situaciji,SPAR osigurava plasman njihovih proizvoda te tako dodatno povećava vidljivost i ponudu domaćih proizvoda na policama trgovina SPAR i INTERSPAR. Dosad su otkupljeni proizvodi više od 60 OPG-ova, a njihov broj neprestano raste.
Osim toga, SPAR je proširio suradnju s nekoliko OPG-ova koji se bave uzgojem bilja te od kojih otkupljuje cvijeće,sadnice i začine. Jedan od proizvođača i dobavljača je i tvrtka Euro-milk.Riječ je o jednoj od tek 20 malih mljekara u Hrvatskoj, smještenoj u zagorskom mjestu Beloslavec. Kompaniju su prije 20 godina osnovali prijatelji Ivica Kudelić i Božidar Kuzmić.

Mliječne proizvode iz zagorskog mjesta Beloslavec možete pronaći na policama SPAR-a i INTERSPAR-a, pod robnom markom S-BUDGET

Dva prijatelja, koja su započela svoju proizvodnju s 500 litara mlijeka, danas dnevno prerađuju čak 25 tisuća litara mlijeka s domaćih pašnjaka. Njihove proizvode, poput svježeg posnog sira, tekućeg jogurta, kiselog vrhnja ili mliječnog namaza možete pronaći na policama SPAR-a i INTERSPAR-a, pod robnom markom S-BUDGET. Htjeli smo tim proizvodima, ali i svim ostalim proizvodima hrvatskih proizvođača, dati dodatnu vidljivost stoga smo pokrenuli kampanju ‘’Da, domaće je!“, koja ih stavlja u prvi plan. U SPARU i INTERSPARU nisu zaboravili ni na slatko.

Svakako morate probati domaće kolače Ekos pekarnice. Čupavci, mađarice, bijela i medena pita, međimurska gibanica, damska i sacher torta... Mađaricu, kraljicu kora, prave po domaćoj recepturi, ručno i od hrvatskih sirovina. 

Svi kolači rađeni su po domaćoj recepturi, a u trgovine dolaze u roku 24-48 sati

- Tu je i jedan tajni sastojak koji vam ne možemo otkriti,ali možemo garantirati da će naša Mađarica na vaš stol doći svježa - kažu visokoodgovorni tehnolozi iz Ekos Pekarnice. Bez obzira u kojem dijelu Hrvatske živite, Ekos Mađarice u vaš omiljeni SPAR i INTERSPAR dolaze u roku 24-48 sati.
- Kad smo počeli, Ekos Pekarnice brojale su stotinjak zaposlenika. Danas se taj broj udvostručio, a ponuda obogatila raznim kolačima i pekarskim proizvodima - objašnjavaju iz Ekos Pekarnice, omiljene pekarnice u varaždinskom kraju, ali i šire.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti
IZBORI 2024.

Grlić Radman neće biti ministar vanjskih poslova?! Doznajemo tko bi ga trebao naslijediti

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović primio je predsjednika Vlade Republike Hrvatske i predsjednika HDZ-a Andreja Plenkovića u okviru Ustavom predviđenog postupka za davanje mandata za sastavljanje Vlade Republike Hrvatske

Glavne sestre KBC-ova o situaciji u bolnicama i plaćama: 'Ima nas premalo, ali odlučile smo ostati'
INTERVJU ZA 24SATA

Glavne sestre KBC-ova o situaciji u bolnicama i plaćama: 'Ima nas premalo, ali odlučile smo ostati'

Plus+ Ne znam jesu li ljudi svjesni u kakvoj smo situaciji sad, a u kakvoj ćemo tek biti za 10 godina. U medicinske škole se upisuje premali broj učenika - otkriva nam glavna sestra KBC-a Split.
Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'
POGLEDAJTE VIDEO

Plenković došao sa 78 potpisa! Milić na pitanje jesu li dobili mandat kratko rekao: 'Jesmo'

Nakon što se sastao s Milanovićem, predsjednik mu je kratko rekao: 'Evo, radi klima'. Predaja potpisa trajala je svega 15-ak minuta, a glasnogovornik Milić je na pitanje 'Jeste li dobili mandate' kratko odgovorio 'Jesmo'.