Obavijesti

News

Komentari 13

U Srbiji 94 novooboljelih: 'Male su šanse da ponovno uvedemo policijski sat'

Za posljednja 24 sata testirano je 4.211 osoba, a registrirane su 94 zaraze, što je dosad ukupno 12.803 slučajeva Covida-19, priopćilo je u nedjelju srbijansko ministarstvo zdravstva

VIDEO

Srbija već treći dan zaredom bilježi više od 90 novih slučajeva zaraze koronavirusom na dnevnoj razini, a u Kriznom stožeru ne isključuju mogućnost vraćanja nekih restriktivnih mjera.

Za posljednja 24 sata testirano je 4.211 osoba, a registrirane su 94 zaraze, što je dosad ukupno 12.803 slučajeva Covida-19, priopćilo je u nedjelju srbijansko ministarstvo zdravstva.

POGLEDAJTE VIDEO: Korona virus na Balkanu 

Pokretanje videa...

84 novozaraženih u BiH u zadnja 24 sata 01:13



Od petka u 15 sati do danas preminula je još jedna osoba, što je broj umrlih povećalo na 260, uz smrtnost od 2,03 posto.

Za tri i pol mjeseca testirane su ukupno 336.553 osobe, u bolnicama je trenutno 654 pacijenta, a na respiratorima je 18 oboljelih s teškom kliničkom slikom.

Član Kriznog stožera imunolog dr. Srđa Janković ocijenio je za RTS da, u slučaju pogoršanja epidemiološke situacije, nije isključeno ponovno selektivno uvođenje zaštitnih mjera, uz "određene vrste obveza koje bi bile zakonski provođene".

- Ako se situacija nastavi pogoršavati, sigurno je da se negdje preporuke mogu pojačati kao obaveze - rekao je Janković, ocijenivši da je "ekstremno malo vjerojatno" da se zbog novih slučajeva zaraze ponovno uvede policijski sat. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi
FELJTON: ČERNOBILSKE TAJNE

Hrvatima otkrila strašnu istinu o Černobilu, htjeli su je uhititi

PRVI DIO Zagrebački Radio 101 prvi je u Jugoslaviji objavio informaciju o nuklearnoj katastrofi u Černobilu. Znanstvenica Alica Bauman danima je na televiziji obavještavala javnost o posljedicama

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'
PRATITE NA 24SATA

VIDEO Svih šest Rafalea sletjeli su na Pleso. Državni vrh okupio se oko aviona: 'Ostvarili san!'

Povijesnim preletom od vojne baze kod Bordeauxa u Zagreb stiže prvih šest od ukupno 12 borbenih zrakoplova Rafalea koje je Hrvatska naručila od Francuske
Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'
POGLEDAJTE VIDEO

Prva snimka Rafalea i poruka kontroli leta: 'Hrvatsko nebo bit će sigurnije. Stigli smo kući...'

Piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva s višenamjenskim borbenim avionima Rafale danas 25. travnja 2024. godine oko 12 sati prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor stupili su u kontakt s Hrvatskom kontrolom zračne plovidbe. U hrvatski zračni prostor ušli su u području Istarske županije, a poletjeli su s aerodroma u francuskom Bordeauxu nešto prije 11 sati. Prilikom ulaska u hrvatski zračni prostor, piloti Hrvatskog ratnog zrakoplovstva poslali su poruku svim hrvatskim građanima s ovog povijesnog preleta: "Upravo ulazimo u hrvatski zračni prostor koji će od danas biti još sigurniji. Hrvatski Rafale i hrvatski piloti su stigli kući!"