Obavijesti

News

Komentari 104

U strašnoj nesreći u Varaždinu život izgubio vozač motocikla

U subotu oko 10 sati u Varaždinu je došlo do sudara u kojem je nažalost poginuo vozač motocikla. Na raskrižju Koprivničke i Međimurske ulice, pišu lokalni mediji, već dva dana ne rade semafori.

VIDEO

Oko 10 sati policija je zaprimila dojavu da je na raskrižju Koprivničke i Međimurske ulice došlo do sudara osobnog vozila i mopeda. Vozaču mopeda (49) je odmah pružena medicinska pomoć, no nažalost, preminuo je od posljedica nesreće, doznaje se od glasnogovornice PU varaždinske Marine Kolarić.

Kako se doznaje od policije, muškarac starosti 52 godine upravljao je automobilom desnom prometnom trakom sjevernog kolničkog traka Koprivničke ulice, u smjeru Optujske ulice. Dolaskom do raskrižja s Međimurskom ulicom, za vrijeme kad je na semaforu bilo upaljeno žuto trepćuće svjetlo, a prometom je upravljala pripadnica Prometne jedinice mladeži, koja je prsima bila okrenuta prema automobilu, s vodoravno ispruženim rukama, nije se zaustavio na njezin znak, već je ušao u raskrižje. Tom je prilikom prednjim dijelom vozila udario u lijevi bočni dio mopeda kojim je kolnikom Međimurske ulice, preko obilježenog pješačkog prijelaza, iz smjera Čakovca prema ulici Julija Merlića, upravljao 49-godišnjak. Uslijed udara, 49-godišnjak je pao na kolnik pri čemu je ozlijeđen. Medicinsku mu je pomoć na mjestu događaja pružala ekipa Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije, te ga reanimirala do 10.35 sati, kada je konstatirana smrt - navodi u priopćenju glasnogovornica PU varaždinske.

Na mjesto događaja izašla je zamjenica Općinskog državnog odvjetnika u Varaždinu i obavila očevid uz stručnu pomoć policijskih službenika. Navedena je odredila obdukciju preminulog te  izvanredni tehnički pregled oba vozila.  

- Molimo sve građane koji su se u vrijeme nesreće nalazili na navedenom raskrižju ili imaju korisna saznanja o prometnoj nesreći, da se jave u Postaju prometne policije Varaždin ili na broj telefona 192, odnosno 372-404 - navodi Marina Kolarić.

Nesreća se dogodila na jednom od najprometnijih i najopasnijih raskrižja u Varaždinu, a eVarazdin.hr je još prije dva dana upozoravao na semafore na tom raskrižju koji nisu bili u funkciji. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 104
VIDEO

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku
UŽAS U MEKSIKU

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku

Državno odvjetništvo meksičke savezne države Baje Californije navelo je da će forenzičari analizirati tijela kako bi se utvrdilo radi li se o nestaloj braći.

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić
POLICIJA OBJAVILA

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić

Sin (28) je oštrim predmetnom zadao više ubodnih rana 68-godišnjakinjoj majci...
Ovo je muškarac osumnjičen za ubojstvo u Zagrebu: Izbo majku pa otišao u kafić i čekao policiju
FOTOGRAFIJA PRIVOĐENJA

Ovo je muškarac osumnjičen za ubojstvo u Zagrebu: Izbo majku pa otišao u kafić i čekao policiju

Zagrebačka policija izvijestila je o detaljima teškog ubojstva na Črnomercu