Obavijesti

News

Komentari 87

U sudaru izgubio podlakticu, prišili mu je u bolnici u Rijeci

U sudaru izgubio podlakticu, prišili mu je u bolnici u Rijeci
3

Maloljetnik je vozio Škodu s 2,22 promila alkohola u organizmu. Zabio se u zid, a prijatelj koji je mahao djevojkama ostao je bez ruke. Operirali su ga u KBC Sušak

VIDEO

Petorica maloljetnih prijatelja iz Rijeke vraćali su se u petak oko 2 sata iz noćnog provoda. Sjeli su u Škodu Feliciju i iz smjera Krimeje krenuli prema centru Rijeke. Za volanom je bio pijani 17-godišnjak, kojemu su, neslužbeno saznajemo, Škodu kupili roditelji i registrirali je na njegovo ime. Dok su se velikom brzinom približavali betonskom zidu podvožnjaka, jedan od maloljetnika na ulici je primijetio djevojke, otvorio prozor i mahnuo im. Tada se začula škripa guma, Škoda je u sekundi završila u betonskome zidu uz desni rub kolnika, a maloljetnik je ostao bez desne ruke, koja mu je u sudaru otkinuta u laktu. Četvorica prijatelja, među kojima je bila i jedna djevojka, nasreću, nisu ozlijeđeni. Prestrašili su se vidjevši stravičan prizor i ozlijeđenog prijatelja, pa su pobjegli s mjesta nesreće. Policija ih je ubrzo pronašla, a pijanog vozača s 2,22 promila alkohola zadržala u postaji do otriježnjenja. Hitna pomoć je brzom intervencijom ozlijeđenog prevezla u KBC Sušak, gdje ga je primio dežurni kirurg, doktor Ivan Kirin.

- Pacijent je bio u teškom stanju. Ovakva ozljeda je vrlo rijetka. Ruka od lakta naniže doslovno je odletjela. Zahtjevna operacija trajala je nešto više od deset sati. Spojili smo sve živce, krvne žile i mišiće te uspjeli spasiti ruku. Teško je prognozirati koliko će trajati oporavak, no on će zasigurno biti dug - rekao je doktor Kirin, koji je bio na čelu operativnog tima.

Pijani vozač bio je bez vozačke dozvole i iskustva. Protiv njega će podnijeti kaznenu prijavu zbog izazivanja prometne nesreće s ozlijeđenom osobom. Bit će kažnjen i zato što je vozio pijan i bez dozvole.

Spasio je i ruku motociklistu

Tim dr. Ivana Kirina prije dvije godine napravio je sličan pothvat. Tada su motociklistu (28) uspjeli spasiti ruku koju je odrezala metalna ograda. Operacija je trajala sedam sati. Operacija u subotu je bila još složenija.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 87
VIDEO

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku
UŽAS U MEKSIKU

VIDEO Našli 4 tijela u bunaru: Sumnja se da se radi o braći koja su putovala i u Hrvatsku

Državno odvjetništvo meksičke savezne države Baje Californije navelo je da će forenzičari analizirati tijela kako bi se utvrdilo radi li se o nestaloj braći.

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić
POLICIJA OBJAVILA

Detalji horora na Črnomercu: Sin ubio majku pa otišao u kafić

Sin (28) je oštrim predmetnom zadao više ubodnih rana 68-godišnjakinjoj majci...
Ovo je muškarac osumnjičen za ubojstvo u Zagrebu: Izbo majku pa otišao u kafić i čekao policiju
FOTOGRAFIJA PRIVOĐENJA

Ovo je muškarac osumnjičen za ubojstvo u Zagrebu: Izbo majku pa otišao u kafić i čekao policiju

Zagrebačka policija izvijestila je o detaljima teškog ubojstva na Črnomercu